maanantai 31. joulukuuta 2012

Uusia kirpparituttavuuksia

Ystäväiseni Turusta tuli uudenvuodenkylään ja käytiin eilen Tigerissä heti sen auettua, Radiokirppiksellä ja Bonuskirpparilla. Tiikeristä tuli mukaan 3 pussia helmiä ja magneettiteippinauha. Kirpparilta löytyi vaaleenruskeet sammarihousut.

 
 Teippi on aika ohuentuntuista, joten ei varmaan mitään kovin painavaa kannattele. Yhden pienen palan verran testasin jääkaapinoveen. Helmet oli euron pussi. Vetskaripussiin saa kivasti kiinni avaimenperälenksun ja siihen noita. :)

Sitten kartoitettiin myös tuleva ravintolapäivän myyntipaikka. Talvella näyttäs tältä:

 


Oikein mukavaa puistoa mihin voi piknik-tyylillä pysähtyä hengailemaan. Puihin saa mainoksia ja ihmisiä pitäis riittää. Vähän pitää vielä varmistella että onko lupa parkkeerata myyntikojun kanssa yleisiin puistoihin vai onko sen suhteen mitään sääntöä olemassakaan..
 
No, tänään sitten seikkailtiin SPR:n Konttiin, Jonnan kirppikselle ja Kierrätyskeskukseen. Kaikki kolme oli uusia tuttavuuksia. Ensin kontti, jossa suurin osa ajasta kului tuunausosastolla -ihana!! Painon mukaan tulee hinta ja ei siinä ole itsekurista tietoakaan kun niitä laareja kaivelee. Iso kasa kankaita, vetskareita ja muuta pientä.
 

Tämmöistä ihanaa pikkusälää oli yksi korillinen. Sieltä nappasin mukaan semmosia mitä vois just pusseihin kiinnittää avaimenperälenksuilla. Sitten löyty myös turkoosit korvikset! Koko tämä kasa 1e. Ja siis mikäli ymmärsin oikein ja tätä sai pieneen minigrip-pussiin lastata niin olis mahtunu vielä vaikka ja kuinka enemmänkin. Mutta tässä parhaat laatikosta. :)

 
4 syvää lautasta 3,20e. Ja jos nimi on Anna Grön niin hyviähän ne sitten on! Olis ollu vielä kaks pikkulautastakin, mut ne jätin jollekin muulle onnekkaalle.

 
Vihreetä kukkakangasta muutama pala -epäilemättä jotain vanhoja kappaverhoja. Jotakin pusseja näistä syntyy.Keltakukkanen kangas on tyynyliina, joka kyllä jatkojalostuksessa muuttuu muuksi. Tyynyliinoja sai 4kpl 2e:lla. Löysin kaks mieluista ja sitten kaks otin muuten vain, koska hinta olis ollu sama.

 
 
Sitten sieltä Jonnan kirppikseltä, joka oli kävelymatkan päässä Kontista löytyi tämmöset aarteet:


 
 
Pussillinen muovitutteja 1e (nostalgiaostos, vaik vähän räikeitä ovatkin eikä ihan semmosia mitä meillä muksuna oli koruissa..) ja puurasia 1,5e. Onlyn turkoosi t-paita tarttui myös mukaan, mutta ei ansainnut kuvapaikkaa täällä.
 
Viimeisenä kierrätyskeskus jossa oli muuten ihan valtavasti ihania retrohuonekaluja halvalla! Harmittelin sitä kun ei VIELÄ ole sitä rintamamiestaloa, jonne niitä ihanuuksia olis mahtunu.
 
Huone täynnä tekstiilijuttuja, pääosin 50snt/kpl. Otin vihreen pussilakanan ja sitten oranssia kukkakangasta palasen.

 
Tämä ruskea-keltakukkainen aarre on puolestaan kylpypyyhe, 50snt. 

 
Jakkaran hinta 3e. Vähän siinä on jotakin maalitahraa, mutta äkkiäkös tuohon laittaa jonkun kankaan päälle ja komia tulee! Aika mainiota ettei enää tarvi liikutella samaa tuolia kampaus- ja ompelupöydän väliä! Olis myös ollu ihana vihreä puutuoli joltakin hyvältä vuosikymmeneltä vitosen, mut tässä kohtaa mukavuudenhalu vei voiton ja totesin että tää on vähän helpompi kuitenki sovittaa autoon. :)
 
Uskomattomia hyvänmielenlöytöjä siis kaks päivää täynnä! Ihan fiiliksissä ollaan täällä oltu aarteista ja halvoista hinnoista. Nyt aletaan listailla uudenvuodenlupauksia. Illalla käydään kattomassa, mimmosta valoshowta kaupunki tarjoilee. Kun nyt vaan ei satelis vettä.
 
Mainiota vuoden vikaa päivää itse kullekin!


6 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä taas sulla. Se vihreä kukkakangas ei taida olla vanhaa, koska mun siskolla oli samanlaiset vaaleanpunaiset verhot, ne oli kylläkin paneeliverhot.
  Mä kerään noita samoja jakkaroita kuin tuo ruskea. Harvakseltaan niitä vaan mistään löytää. Erityisesti hakusessa olisi vielä keltaiset tuollaiset! :D

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä hyvät paikat missä käytiin! Ovatkin kätevästi työmatkan varrella pienellä koukkauksella niin voi poiketa useinkin. Joo, ei varmaan ole kukkakangas vanhaa, mutta kivan näköstä esim. vetskaripusseihin. Eri mittaset oli kyllä ne kaks kappaletta jotka kontin henkarissa oli. Kierrätyskeskukseen jäi toinen tuollanen ruskee jakkara, mut siitä oli 1-2 ruuvia irti niin jätin sinne. Siellä on kyllä huonekaluilla ja muullakin tosi halvat hinnat. Kantsii ehdottomasti käydä! Semmonen keltanen emalikasarikin oli 5e! :)

  VastaaPoista
 3. Joku oli ehkä käyttänyt jo johonkin tuunaukseen sitä kukkakangasta. ;)
  Oon käynyt kerran siellä kierrätyskeskuksessa. Silloin en kyllä löytänyt sieltä mitään, mutta ajattelin, että jos flunssani ei ylly tästä kauheasti, niin voisin piipahtaa siellä taas tällä viikolla!

  VastaaPoista
 4. Ei se Konttia voita, kun on pienempi ja sekaisempi paikka mut harvakseltaan kun poikkee, niin voi jotain löytyäkin. Me kun käytiin uv-aattona niin oli tietty hiljasta. Luulis että muuten kyllä kävis väkeä kun ei niin kovin syrjässä ole. Mä meen parin viikon päästä kahdeksi päiväksi kiertelemään Turun kirppareita. Onneks oon autolla liikenteessä kun ei taas tiedä, millaisen saaliin kanssa sieltä palaa.. ;)

  VastaaPoista
 5. Kontti on kiva :) Toi meidän olohuoneen senkki on sieltä. Kun näin sen siellä niin ajattelin, että jos se seuraavana tilipvänä siellä vielä seisoskelee niin se on mun :D

  VastaaPoista
 6. Kohtalo järjesti hyvin siis! :) Olis ollu yks hieno sininen sohvakin mut sitten päätin että ensin rintamamiestalo, sitten sininen sohva. Kiva nähdä noin 11h kuluttua! :)

  VastaaPoista