sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kirppukokoelma viikolta

Kameran ja löytöjen äärellä jälleen, joten tässä koonti viime päivien aarteista.


Verhokappa 2e. Väriensä puolesta sopis oikein hyvin tohon sohvan selkänojalle. Jos tuntuu ettei pysy siinä itsestään niin parilla tikillä sen sais tietty kiinni myös. Toinen paikka mihin sitä mietin, on keittiön ovi. Saa nähdä riittääkö innostus viritellä sitä sinne.


Lähes parimetrinen tonttuliina/ -verho 3,50e. Kun tässä muutama päivä sitten mietin, miltä mun joulu näyttäisi, tämä on yksi hyvä esimerkki siitä. Mä en ole punaisen ystävä -en edes jouluna. Sininenkään ei oikein ole jouluisa ja sitä on täällä asunnossa muutenkin yllinkyllin. Ruskeasta tykkään. Näitä liinoja olisi ollut vielä toinenkin, mutta päädyin ottamaan tämän yhden. Vielä en ole viritellyt sitä minnekään -viikolla lienee aikaa keksiä sille paikka. Heh, vähän viimetinkaan tuntuu jäävän nämä jouluvalmistelut.


Pumppis 1,5e. Tähän asti olen pärjänny elämässä aika hyvin ilman pumppista, mutta kun kerran tuo osui näköpiiriin niin kyllähän semmoinen oli perusteltua hankkia. Sopii sisustukseen, katsokaas! ;)

Sitten löysin myös aivan valloittavan mittapuun lapsille. Sininen puukappale joka alkoi 60cm:stä ja päätty 120 tai 140cm:iin. Mittaviivojen vieressä oli eläimiä "tornissa". Hinta oli 2e ja ajattelin sitä yhteen joulupakettiin. Tuntia myöhemmin tulin järkiini ja totesin tämän lahjansaajan olevan vielä niissä mitoissa, että neuvolantädit hoitavat mittaukset vielä tovin aikaa. Vielä samana iltana tein kaupat työkamuni kanssa, koska oli hyvin ilmeistä että tykästymishämmästys olis samaa luokkaa ku itelläni kirpparilla. Anna hyvän kiertää, sanotaan. :) Tästä en ehtiny edes kuvaa ottaa kun tapahtui niin kovin äkkiä tämä omistajavaihdos.

Tänään poikkesin kaksissa joulumyyjäisissä ja muutaman aarteen löysin niistäkin.


Hah, hiihtäjien glögi saa nimenä aikaan hieman huvitusta. Hiihdinhän mä vuosi sitten noin 3km ja sitä ennen yläasteella. Ei ole näkyvissä sitä hetkeä, kun seuraavan kerran siihen hullunhommaan lähden. :D Glögiä myytiin urheiluseuran pöydässä -siitä johtui epäilemättä nimikin. En oo vielä maistanu mut sovittiin yhden kaverin kanssa että poikkeaa alkuviikosta tässä glögillä niin nyt on sitten juoma hankittu.


Joulupakettiin essu. Tosi kivoista retrokankaista oli tehty ne! Olin vähällä langeta itekin kunnes muistin että ai niin, emmä leivo. Ja tämä lahja sellaiselle, joka ei blogeile elikkä turvallista julkistaa täällä. :)

Itelle löytyi lötköpipo ja sitten tumput.


Tumppujentekijä oli semmonen symppismummu, varmaan 80-vuotias joka jutteli pitkät pätkät. Tumput on kuulemma kolminkertasesta langasta tehty, voi pestä pyykkikoneessa. Hän on aiemmin nukkunu 4h yössä mutta parina yönä hän ei o nukkunu laisinkaan vaan neulonu ja leiponu! Mies nukkuu yläkerrassa ja hän paistaa lusikkaleipiä. Hyvänmielenmummu. :) Ehkä sillekin tuli meidän juttutuokiosta hyvä mieli, koska antoi vähän alennustakin. :)

Äitillä oli kanssa siellä myyjäisissä missä jälkimmäiseks kävin, myynnissä omien juttujensa lisäksi mun neulatyynyjä ja kortteja. Oli mukavasti mennyt kaupaksi. Hyvähyvä!


Joulu tahtoo tulla nyt vähän yllättäin. Pitää alkaa ihan oikeesti vähän katella noihin kasseihin, että mitä on tullu hankittua ja kenelle ja pakkailla niitä postin kuljetettavaksi. Oliskin muuten parasta saada ne matkaan huomenna että ehtivät ennenku ihmiset mahdollisesti liukenee loppuviikoksi muille seuduille. Joulusiivoakin tässä koitan touhuta hitaasti, mutta varmasti. Että jospa sitä laittas joululaulut soimaan ja jatkais puuhailua.. :)

4 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä, erityisesti toi pumppis ja glögi. :)

  VastaaPoista
 2. Jep. Olin yhtä hymyä kun kirpparilla hyllyvälejä kuljin pumppis kainalossa. :)
  Ja glögi olis aika simppeliä tehdä itekin pulloihin. Tuunais etiketit hauskasti ja keksis just jonkun yhtä vetävän nimen. Olis ihan hurjasti kaikenmoisia visioita jouluylläreiksi, mut miten ne tuleekin mieleen tässä viikkoa ennen kun melkein kaikki on jo hankittu jostakin. No, jos ensi vuonna sitten. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo verhokappa olisi myös minun mieleeni! Tosi hienot värit!

  Ja olen kovasti myös etsinyt sellaista vanhemmanmallista mittapuuta lapsille. Toistaiseksi ei ole osunut vastaan kirppareilla, mutta ehkä vielä muakin onnistaa! :D

  VastaaPoista
 4. Juu, Nova-kirpparilta löytyi verho. :)
  Mä en edes muistanu sellasia mittapuita olevan olemassakaan ennenku tuon näin. Tarvii pitää silmät auki kun kiertelen taas paikkoja. Jälleenmyyn sulle jos löydän kivan ja sopivan retron (ja halvan tietty) jostakin. ;)

  VastaaPoista