tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden 2013 alkufiilikset

Vuosi sitten tähän aikaan olin Ylläksellä. Tänään pakkailen kassia huomista työpäivää varten ja mietin, millä ihmeellä herään kellonsoittoon 6:10 kun tänään tossa 9.30 raottelin silmiä ja tuntu että aivan yö on vielä.. Loma on kiva juttu, vaan ei se arkikaan hassumpaa ole. Niin on taas hyviä suunnitelmia alkaneelle vuodelle! :)

Poikettiin kaupungissa kattomassa ilotulitukset kun netti kertoi semmoiset olevan klo 22. Väkeä riitti ja komeet oli tulitteet. Kovaäänisistä soi rokki eikä satanu vettäkään. :)
Käytiin sitten kotosalla juhlallisesti läpi vuodentakaiset lupauslistat ja todettiin että aika hienosti on asiat sujunu! 7 lupausta ja lisänumero "olen onnellinen". Sitten vihkot ja kynät esiin ja miettimään millanen tämän vuoden haluais olevan. Pari ekaa keksin helposti, muutamaa viimeistä sai miettiä pidemmänkin tovin. Viimeistään vuoden kuluttua (jos blogi on silloin vielä olemassa) julkistan, mitä kaikkea (7+1) on tullut luvattua. Osa tulee selviämään vähitellen.

Listojen jälkeen tehtiin uudenvuodenennustus. 9 kuppia nurinpäin ja niiden alle pikkutavarat. Valitaan 3 ja tulkitaan ite, mitä ne omalla kohdalla tarkottais. Kumpikin etsi omista kätköistään ne 9 pikkutavaraa, ettei toinen tiennyt mitä kuppien alla tulis olemaan.


Vasen alakulma oli selkeä aloituspiste. Sieltä paljastui kolikko.


Aion avata asuntosäästämistilin. Osallistun ravintolapäivään ja intoilen Sinisen Siiven Puodin kanssa. Rahaa myöskin menee kun on parin viikon reissu tiedossa toiselle puolelle maapalloa.

Sitten vihreen kupin yllä oleva sininen. Syrämmiä, syrämmiä. :) (Valaistus ei kuvauskohteessa ollut aivan täydellinen, koittakaa kestää..) Sydän voi tietää jänniä aikoja, who knows! Olin jo vähällä kääntää keskimmäisen mukin mutta sitten viime hetkellä totesin että ei, kyllä se on tästä reunasta.

                                            

Ja vielä keskeltä ylhäältä sininen. Laturi.


Laturi vois tavallaan kuvitella rentoutumista suorittamisen keskellä. Toisaalta toi on jo kieputettu rullalle ikäänku sen merkiks että se ei ole käytössä. Eli voisin osata elää ja olla niin lunkisti ettei "latautumiselle" olis ees tarvetta. :)

Tämmösiä olis muiden kuppien alta paljastunu:

 
Nyt sitten vain jännityksellä odottelemaan, mitä tämä vuosi tuo tullessaan! :) 


 

3 kommenttia:

  1. Ompas hauska tuollanen kuppijuttu! Vähän kuin tarot-korteista ennustamista. =) Ja tuo kuulostaa kivalle kanssa, että laittaa paperille niitä lupauksiaan ja sitten tarkistaa miten niiden kanssa kävi. Mä taisin luvata vuosi sitten itelleni, että laihdutan, liikun ja syön terveellisemmin... noh, ei sit ihan mennyt suunnitelmien mukaan vuosi. =) Jos lupais samaa tälle vuodelle, onnistuiskohan...

    Hyvää alkanutta vuotta sinulle, tapahtukoon vuoden aikana toivomiasi asioita!

    VastaaPoista
  2. Joo, ehdottomasti tulee tehtyä kuppijuttu ensi vuonnakin! Käännettiin yhdet tarot-kortitkin. On tullu hankittua joskus muutamia vuosia sitten -joskin olleet nyt kaapissa pitkään..
    Ja mitä lupauksiin tulee, mulla ainakin "teho" kasvoi heti kun ne kirjotti ylös ja niitä palas säännöllisesti lukemaan. Yksi oli esimerkiksi että aloitan uuden harrastuksen tai osallistun jollekin kurssille. Kun oli riittävän konkreettista niin oli helpompi onnistua --> painan vuodenvaihteessa x kg, harrastan liikuntaa x kertaa viikossa/kuukaudessa yhdessä kaverin kanssa, tiettynä kuukautena jättää pois jonkun ylimääräsen herkun jos vuos tekee tiukkaa. Eiku mitä, onko olemassa ylimääräsiä herkkuja? ;) Tsemppiä uuden vuoden kuvioihin sullekin!

    VastaaPoista