sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Haaveenpalanen

Pala siitä, millasta mun elämä tulee olemaan kun aika on sopiva.. :)

Asun sinisessä rintamamiestalossa, jonka huoneissa on puulattiat. Kirjavia räsymattoja, 60-70-luvun huonekaluja, kukkatäkkejä, kakluuni, kokonaisia seiniä isokuvioisella tapetilla, kirppariaarteita. Mulla on askarteluhuone, jossa vallitsee hallittu kaaos ja siellä soi mun lempimusat. Siellä syntyy askarteluja ja ompeluksia kierrätysmateriaaleista. Pihassa on omenapuita ja punasia viinimarjoja. Perunamaa tietty kans ja kasvimaa yrteille. Myöskin katoksellinen kesäkeittiö pöytineen ja penkkeineen (joo, oon nähny tämmösestä kuvan!). Sitten siellä kesäkeittiössä käy ystäviä illanvietossa vaikka ja kuinka.

Avaan pienen kesäputiikin jonnekin vuokratilaan. Sinisen Siiven Puoti kauppaisi niitä kierrätystuotoksia. Lisäksi siinä ulkopuolella olisi muutama kahvittelupöytä, retrohenkisiä tietty ja pinnatuoleja. Lehtikorista löytyisi Kotivinkkejä ja askartelulehtiä. Kahvin ja ekohippiteen lisäksi sieltä saisi jotakin hyvää makeeta ja sitten kasvissuolaista. Välillä Puoti järjestäis jotain kierrätyshenkisiä iltoja, missä näperreltäis porukalla jotakin pientä kivaa. Puodin avajaisia ennen se tietty olis ollu olemassa netissä jo jonkin tovin keräämässä tietoisuutta.

Olen lastentarhanopena yli 3-vuotiaiden ryhmässä talossa, jossa on hyvä meininki ja hyvät tilat.

Pidän työväenopistossa viikonlopun mittaisia askartelukursseja koululaisille tai aikuisille.

Kokoan porukan, joka on sekä musikaalista että töissä lasten parissa. Sillä porukalla suunnitellaan ja toteutetaan lastenkonsertti, johon peritään pieni pääsymaksu. Konserttia markkinoidaan päiväkoteihin ja koska se ei tietty olis mikään kallis juttu, keikkoja satelis vaikka ja kuinka. Tai siis sopivasti, ettei tarvi luopua päivätyöstä.

Mulla on kaksi lasta ja oletettavasti niille myös isä. Sitten kun olen sopivan aikuinen.

Käyn joka syksy Lapissa vaeltamassa.


Nyt kun nämä on ilmoille heitetty, käyköön toteen hitaasti, mutta varmasti. :)
8 kommenttia:

 1. Saaks jo varata paikan puodin iltamiin tai ilmoittautua kurssille:)

  VastaaPoista
 2. Juu mää laitan nimen ylös molempiin listoihin. Paikkaa ja semmosia muita pikkuyksityiskohtia ilmotellaan sit lähempänä. ;) Sä voit saada innokkuusalennusta jos päädyn johonki pieneen tarvikemaksuun.

  VastaaPoista
 3. Kyllä toi lastenkonserttikin kiinnostaa. Jos kelpuutat edes vaikka huojuvaksi puuksi :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä toi lastenkonserttikin kiinnostaa. Jos kelpuutat edes vaikka huojuvaksi puuksi :)

  VastaaPoista
 5. Kyl huojuva puu aina esimerkiks kiven voittaa. Tai jos se olis eläinshow ni olisit ehdottomasti pikkulokki! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva! Se rooli on kyllä hallussa!

  VastaaPoista
 7. Ihanan kuuloisia haaveita! Paljon oli samoja ajatuksia kuin minullakin! Toivon että toiveesi toteutuvatkin vielä. :)

  VastaaPoista
 8. Haaveilu on kyllä mukavaa puuhaa. Välillä ei unikaan tahdo tulla kun on niin paljon ajateltavaa -hyvää sellaista. Ja uskon kyllä siinä vetovoiman lakiin, että positiiviset ajatukset lisää positiivisia asioita elämässä ja sama negatiivisuuden suhteen. Ittensä kun riittävän kovasti kuvittelee sinne kesäkeittiöön perunankeittoon niin totta siitä tulee. ;)

  VastaaPoista