tiistai 25. joulukuuta 2012

Ravintolainnostus!

On asioita, jotka tuntuvat toistuvan samankaltaisina kerrasta toiseen. Tapaaminen Joannan kanssa, muistiinpanovälineet ja liuta uusia, inspiroivia ideoita! Oli ajatus uudenvuodenaattona visioida tulevia juttuja, mutta otettiin hiukan varaslähtöä kun nähtiin tänään. Kahvia & joulutorttuja ja siitä se sitten lähti...

* Pihakirppikselle jonnekin on kesällä päästävä. Ihan ehdottomasti.
* Käsintekijöiden joulupuotiin suunnitellaan tuotteita ensi jouluksi.
* Sopivana ajankohtana pidetään yhdessä askartelu-/käsityötalkoot, joihin kutsuttaneen myös muita intoilijoita :)
* Kesällä mennään Somerniemen kesätorille myyntiaikeissa.
* Sinisen Siiven Puodille tilailen tarroja ja kangaslappuja "tuotemerkeiksi"

Ja mikä parasta:
* Ravintolapäivä!! Tästä irtos nyt isoimmat innostukset! Helmikuiseen kattaukseen en muiden menojen takia ehdi, mutta toukokuu olis ajankohtana sopiva ja ehkä jo vähän kesäinenkin. Vielä ei tiedä, valloitetaanko Turku vai Tampere, mutta hienoa tästä jokatapauksessa tietysti tulee. Meillä on partiolippukunnalla torikatos, jossa myyntiä olis helppo hoitaa missä tahansa keliolosuhteissa. Sitten olis ihana olla jossain puistossa, johon tyypit vois mennä vilteille popsimaan herkkuja. Joku hyvänmielenmusa olis kanssa kiva. Tässä on muuten vähän aineksia taannoisesta haaveenpalasia -postauksesta, jossa mietin kuinka kiva olis semmonen pieni kahvila. Ja nyt se käytännössä onkin melkein puolen vuoden päässä! :) Tampereella näkyi viime toukokuussa olleen 34 ravintolaa.

Uutena vuotena ideoidaan sitten ravintolalle nimeä, tuotteita, sijaintia ja muita pikkujuttuja. :) Niin niistä haaveista alkaa tulla totta, yksi kerrallaan. Hyvä fiilis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti