keskiviikko 16. tammikuuta 2013

5 hyvää asiaa tänään

Normipäivä, mut aina löytyy 5 kivaa juttua!

1. Luistelu sujui hienosti viskareilla. Aikuisten kiinni ottaminen oli hauskaa tänäänkin. Eräs jakoi pisteitä itelleen kiinniotoista. Toisesta opesta (harrastanu vuosia luistelua) sai 100 pistettä. "Anna, susta saa viis pistettä". No, aika lähelle sataa taisivat päästä kuitenkin -mä en ollu mikään pakenemisen mestari. :D

2. Maalasin seinäkellon reunat. Sinivihreeksi kuissit! Uudistus sai ilahtuneen vastaanoton. :)

3. Pakkasin ja hinnottelin kirppiskamoja. Iso Ikea-kassillinen on täynnä vaatteita, matkalaukku muuta tavaraa. Ihan kaikki ei nyt vielä mahtunut mukaan, mut aattelin pari viikkoa pitää pöytää niin ehtiipä tuota täydentää. Emmä ees osaa sanoa, saanko kaiken tuon mahtumaan siististi pöytään huomenna. No, katsotaan. Ihana fiilis oli kurkata vaatekaappiin tossa illalla. Ei sinne paljon mitään jääny, mut se mitä jäi, on omannäköstä. :)

4. Myin Muumimukin kympillä facen kautta. Jes! Se tullaan huomenna vieläpä noutamaan ni ei tarvi itte sinkoilla kylille.

5. Tasan kuukausi siihen, että oottelen Hki-Vantaalla lentoa Hong Kongin kautta Aucklandiin! Kesäkesäkesä!

2 kommenttia:

  1. Operaatio "Seelannin matkakassa 2013"? :D Kirppistä ja Muumimukeilua, hihih. Mä ehkä saan aikaiseksi käydä lauantaina Hassisella pöytää vuokraamassa, ja jos saan sen heti su alkamaan, niin la-ilta menee hinnoitellessa ja su lainaan autoa, että pääsen viemään kamat :) Pari viikkoa on suunnitteilla pitää täälläkin... On niin paljon turhaa kamaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä tässä ollaan tavallaan voitolla koska sain kympin siitä mukista ja kirpparille olen uhrannu 5e. Viikonloppuna en viitti ajella kirpparille saakka, joten käyn huome töiden jälkeen ja seuraavan kerran maanantaina. Nyt meen kokeileen pöllöompelua! :)

      Poista