lauantai 26. tammikuuta 2013

Hyviksiä purkitettuna
Kun koittaa helmikuu, vaihdan värin toiseen. Kenellä askarteluintoilijalla ei olisi 12 eri väristä paperia? ;) Tänään aamulla taas kirjoitin 3 lappua lisää ja hymyilin niille pienille paperinpaloille. Mietin myös sitä fiilistä kun uutena vuotena näitä lueskelee ja pohtii mennyttä vuotta. Jo nyt tuntuu, että niin kovin moni asia on just oikein.

Eilen päättyi meidän lippukunnan talviretken ilmoittautumisaika. Talviretkiä ei olla edes joka vuosi järjestetty, mutta nyt meillä on uus, komee teltta & kamina niin kelpaa mennä! Osallistujienkin kanssa on joskus ollu vähän niin ja näin, mutta... Viikon kuluttua pe-iltana retkelle saapuu 10-vuotiaat ja siitä ylöspäin, yhteensä 15 tyyppiä. Nukutaan eka yö laavussa. Lauantaina mukaan liittyy 7-9-vuotiaat sudenpennut ja retkivahvuus kasvaa 21:een. Pennut nukkuu isossa teltassa ja isommat saa kokeilla yöpymistä lumimajoitteessa. Itse kuulun tähän isojen joukkoon myös enkä oo ikinä lumessa nukkunu. Jännityksellä odotan siis, mitä tuleman pitää! Sunnuntaina meillä on 3 tunnin mittainen perhepartio, joka on avoin kelle tahansa. Piilotetaan ja etsitään aarteita -mukana väkeä yli 30 ja paikallislehteen tulossa vielä ilmoitus tiistaina, joten osallistujamäärä voi kasvaa vieläkin! Tosi kiva juttu! :) Mukavaa päästä retkelle pitkästä aikaa!

Tänään meillä oli kevään suunnittelupäivä töissä. Kivoja juttuja tiedossa! Mm. pihatapahtuma, jossa kirppistä, buffetti, ehkä musaesityksiä ja semmosta. Ilmoittauduin intoa hihkuen työryhmään, koska tuntuu että olen kiinnostunu 110% kaikesta tapahtumaan liittyvästä! Millä sitä ikinä osaa edes valita, mitä lopulta siinä tapahtumassa itse tekee kun tahtois olla tekemässä kaikkea? :D Omasta kevätretkestä vaahtokarkinpaahtamisella juteltiin myös, hih!

Työpäivän jälkeen menin kirpparille siivoushommiin. Lisätyt tavarat oli ollu nyt pari päivää ja silmämääräisesti huomasin, että ainakin 15e edestä oli hävinnyt kamaa. Mm. kukkaruukut, kuulokkeet ja tilkkupussi. Vaatekasatkin näytti madaltuneen -hyvä. :)

Sitten oli tullut viestiä yhdeltä Sinisen Siiven Puodissa asioineelta, että pääsisinkö tänään tuomaan keskustaan Fimo-massat ja vähän muuta. Myin 10e:lla semmosta mitä en itte tartte lainkaan. Hyvät kaupat. Ja uskomatonta itsekuria sitä ajatellen, että kävelin keskustaan, tein kaupat ja tulin kotiin. Nyt myöhemmin toki muistin että olis pitäny käydä kattomassa adapteria, mut unohtui. No, ehtiipä tuon vielä. Maanantaina olen myös vannonut meneväni passikuvaan. Tossa lähellä on yksi paikka missä lukee ikkunassa että passikuvat 20e odottaessa. En viitsi sen kummemmin tehdä hintavertailua tai etsiä paikkoja. Kun tuo on lähellä ja mainitaan passikuvat niin se on sitten se. Tiistaina sitten poliisiasemalle asiaa edistämään.

Heitin kakluuniin puita ja mietin että vois pitää ompeluillan. Huomisen päivän voi sitten omistaa tuolle partioretken varustelistaamiselle ja omien osuuksien hiomiselle.. Oikein hyvä suunnitelma. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti