keskiviikko 30. tammikuuta 2013

5 hyvää asiaa tänään

1. Meillä on töissä tapana kuukausittain kokoontua yhteiselle lauluhetkelle, jonka vetovastuussa on jokainen ryhmä vuorotellen. Meidän vuoro on huhtikuussa ja muutamia minuutteja sitten syntyi idea, että senhän vois pitää ikäänku lastenkonsertti-tyyppisenä! Pukeutua niihin rooliasuihin, vetäistä joku menevä yhteislaulu alkuun sekä loppuun jne. :) Markkinoin idean tuossa äskettäin työkamulleni ja vastaanotto oli "Joo, pidetään!" Elikkä tästä sitten alkaa intoilu kevään ajaksi!

2. Ilmestyi 3 vetskaripussipikatilausta. Oli kiva tehdä niitäkin pitkästä aikaa. :) Vetskarin ompelu onnistui tässä viimeisimmässä erityisen hyvin, jes!3. Hankin kirjastokortin. Nostalgian vuoksi lainasin Pupu Tupunan leikkimökin ja luin sen läpi laulutreenejä odotellessa. Se oli uudistettu versio vuodelta 2010. Mä en kyllä muista että ihan samat replat olis ollu sillon reilu parikyt vuotta aikaa kun toi on itelle ollu hitti. Osa kyllä oli ihan just niinkuin pitikin, mut paljon enemmän oli tullu semmosia "opetuksellisia" asioita lisää.

4. Tänään tuli postissa uus Ihana-lehti eli askarteluintoilua! En oo vielä ehtiny kurkistaa kun olin kotona vasta myöhään ja sitten tekaisin noita pusseja pari kappaletta. Ja seuraavaks on nukkumatin vuoro.

5. Töissä pyydettiin juusto-kasvispiirakan reseptiä ja yksi oli jo ehtiny tehdä sitä kotonaan! :D Mainostin toki samalla tulevaa ravintolapäivää..!

Semmosia kuulumisia! Kauniita unia! :)

2 kommenttia:

  1. Mä hankin tänään kirjastokortin edellisen hukkuneen tilalle. Nyt aion pitää sen koko ajan rahapussissa, etten hukkais sitä taas. Lainattiin poikien kanssa iso kasa Camilla Mickwitzejä ja suunnittelin jo etten aio palauttaa niitä, koska ne on niin kivoja. ;) No ei vaan!! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjasto on aika kiva paikka, vaikka harvoin tulee käytyä. Liian vähän aikaa lukemiselle. Tai siis oikeammin sanottuna, ilman tietokonetta ehtis lukea vaikka ja kuinka! Kätevää kyllä se, että voi palauttaa lainauksia kirjastoautoon, joka käy 2 vkon välein pk:n pihassa. :)

      Poista