torstai 17. tammikuuta 2013

Kun selkänsä kääntää...

Tällä kertaa ei tapahtunut mitään kamalaa, vaikka otsikko niin ehkä antaa ymmärtää. Vein kirpparille tavaraa ja oikein hyvin mahtui kaikki ekassa kuormassa oleva. Mulla kun oli matkalaukku siinä mukana niin en viittiny lähteä kaikkia hyllyvälejä kiertämään (vaikka pieni kirppari onkin) varsinkin kun just toissapäivänä kävin siellä sitä pöytää kyselemässä. Käänsin vaan selkäni ja kurkkasin mitä takana olevilla pöydillä mahtoi olla. O-ou!

Vihreekuvioista kangasta, lapun mukaan trikoota, hinta 3e. Ja iiiiso pala!! PIPOJA!


Tommosia tipusia siinä sitte on. :) Vielä parempi toi ois ollu jos värit olis toisinpäin. Mut tällä mennään nyt. Toi voi olla vähän "tuunausarkakin" kun on niin koukeroista jo itessään. Katotaan mitä syntyy. :) Linnuille vois tietty tehdä pikkunapeista silmät.

Pienen kirpparin etuja on sekin, että kahden ihmisen henkilökunta tunnistaa ja jää juttelemaan. :) Myyjätäti multa kassalla kyseli, mitä meinaan tosta kankaasta tehdä. Joku vois kokea tungettelevaks kun vieraat tollai kyselee, mut mää tykkään. :) Tulee kotoisa olo kun ihmisistä ollaan kiinnostuneita eikä vaan pälyillä ku mitäki varasta. Yks muuten, mitä mietin tänään ni bodyissa on tosi kivoja kuoseja esim pöllöompeluksia ajatellen. Mietin vaan että miten pian mä alan saada onnitteluja jos alan hamstrata semmosia. :D

Tässähän ehtis vielä vaikka vähän ommella jotain. :) Vein kirpparille syötiks yhden karkkipaperipussukan. Saa nähdä, miten sille käy. Tänään tekis mieli kokeilla vähän pöllöhommaa.. Tuumasta toimeen sitten!

3 kommenttia:

 1. Toi lintukangas taitaa olla Nansolaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en niin oo Nansoon perehtyny et ei kyl aavistusta. Ei lue mitään missään. Mut aivan jees-kuosi. "Pikkulokki"kangas! :)

   Poista
 2. Joo kyllä! Olet tehnyt todellisen löydön! Tuo on Nanson lintu-kangasta. WAU!

  VastaaPoista