tiistai 8. tammikuuta 2013

Kodikasta

Mitä te teette? kuului eilen pikkuisten kysymys kun huonekalut vaihtoivat paikkaansa ja keskipäivän täytti innostunut touhotus! Loman jälkeinen uusi, parempi elämä -ajattelu näkyy siirtyneen myös töihin. Ihmeellinen energiavoima voi olla uudella järjestyksellä. Hyvä kun malttaa kotona välillä käydä kun mieli tekis koko ajan järjestellä ja siivoilla lisää.

Eilen vietin tunnin verran ompelukoneen kanssa ja tein aiemmin täällä esitellystä vihreestä kirpparipussilakanasta (50snt) verhot. Ja onhan ne ihanat!


 
 
"Teillä on niin ihanan kodikasta täällä, matot ja kaikki", saatiin palautetta tänä aamuna. Kyllä sitä missä tahansa paremmin viihtyy kun huolehtii siitä, millanen ympäristö on. :)
 
Toinen huippujuttu tänään oli se, kun ekaa kertaa pikkuystäväiset sai ottaa itse lounaalla ruuan. Katettiin se yläkuvassa olevalle pöydälle ja jokainen sitten otti itelleen sopivan annoksen. Innostuksen ja jännityksen määrä oli 110%. Salaattiottimet oli jännä väline ja vähitellen hoksattiin että salaatti pysyy siinä ottimissa niin kauan kun keskeltä puristaa. :) Siinä määrin iso ja hieno juttu oli tämä, että uskon että siitä on raportoitu jokaisessa kodissa heti ensimmäisenä!
 
 
Yksi inspiroiva työkuva vielä -ei tosin meiltä. Aivan mainiot roskisrobotit! Voi olla että tarvii kopioida tämä idea! :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti