tiistai 22. tammikuuta 2013

Päivän pikaKontti

Nyt kun ilta näkyy olevan pyhitetty bloggaukselle (älkää kysykö, kauanko aikaa sain kulumaan tuohon 11-haasteeseen..) niin tässä vielä kuvat parista aarteesta. Kävin ensin kurkkaamassa sen kirpparin missä mulla oli omat kamppeet. Vielä 10e niin oon tienannu 2 viikon pöytävuokrat. Siellä olis ihana isoäidinneliöistä tehty päiväpeitto, isokin vielä. Hinta 40e eli ei juuri paljon itsetehdyksi, mutta omatunto sanoo että nyt säästetään Uuteen-Seelantiin..

Sitten Konttiin. En muistanu mihin asti se on auki ja tulin pihaan 17:47. Pihassa oleva kyltti kertoi sen sulkeutuvan 18:00. Damn it! Vauhdilla sisään, suoraan tuunausosastolle ja pikavilkaisu väreittäin järjestettyihin looseihin siltä varalta, että silmiin pitäis jotakin retrokukkakangasta. Kangasrintamalla ei onnistanu mut kattokaas tätä:


MELKEIN kuin kukkatäkki. Toi oli siis makuupussi jossa kokonaan aukeeva vetskari kyljessä. Siitä tuli mainio sohvanpäällinen ja reunalla on mun henkivartijaviisikko. Vastasyntyneet pöllövauvat. "Täkin" hinta oli alunperin 4,50 mut siinäpä oli -50% lappu vielä joten 2,25 maksoin tästä. Jes!

Sitten kolme euroa uhrasin korille koska olipa hyvä väri ja kyllä tämmösellekin aina käyttöä on. Ihan varmasti. :)

 
Elämänlaatu parani taas aavistuksen. :)


4 kommenttia:

 1. Ihania pöllöjä! Oon ite kans tehnyt vähän samannäköisiä joskus. Yhden jätin pojille ja yhden annoin meidän kummipojalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllöt on kyllä nyt hitti! :) Tykkään kovasti! Ja noiden tekeminenkin oli kivaa ja helppoa. Siniseen pöllöön päätyi pala sitä sun tyynyliinakaksosta. Suotta ei oo kirppareilta tullu kankaita haalittua. ;)

   Poista
 2. vaude mikä pöllö-kokoelma! :-)

  VastaaPoista