tiistai 15. tammikuuta 2013

Illan pikkujutut

Unta odottelen. Ei tunnu siltä, että kello olis päälle 22. Kai sitä on sitten taas niin flow-tilassa tai jotain. :)
Aamulla luisteltiin muksujen kanssa. Hipan leikkiminen luistellen on aina yhtä hauskaa! Tänään oli jo paljon enemmän vauhtia kuin eilen. Pidetään 3 päivän luisteluputki, onneksi kelit on ollu suosiolliset. Töiden jälkeen poikkesin kaupassa ja sitten kirpparilla. Netistä olin lukevinani että pöytävaraukset paikan päällä, mut ikkunassa olikin sitten puhelinnumero mistä varaukset ilmeisesti olis voinu tehdä myös. No, menin kattomaan touhua ja oli ystävällistä palvelua. Tykkään. :) Oli pientä ja isoa pöytää ja koska ei ollu just kassalla ketään niin myyjätäti lähti näyttämään mulle mikä on mikäkin. Sopiva pöytä tuli valkattua ja ilmotin tuovani kamppeet to-iltana viiden jälkeen. Tein pikaisen kierroksen ja sijoitin 2e kivaan purkkiin. Joo, kyllä purkkeja aina tarttee! Kahvimukin kokoinen ompi tämä. :)

 
 
No sitten kotona koneeseen kaikki semmoset vaatteet, mitkä on valmiita myyntiin kirpparille. Eipä mahtunu yhteen koneelliseen -huomenna käynnistyy sitten toinen. Kaverini oli tilannu itelleen Geisha-pussin ja pikkupojalleen Lätkäliiga-kolikkopussin missä oli määrä olla mahdollisimman paljon Rauman Lukon logoja. :) Löyty niitä sentään muutamasta paperista. Ja hei, eka Tigerin helmikin pääsi kunniapaikalle tuohon Geishaan! Millai värikin on just eikä melkein passeli! Jes! Liigapussissa oranssi vuori, Geishassa pinkki valkosilla pikkusydämillä. :) 

 
 
Sitten keksin vielä illankuluks kokeilla sitä Tigerin magneettiteippiä. Laminoin muutamat vanhat kiiltokuvat sekä kettukarkkiboksista leikatun palasen ja laitoin teipit taakse. Ihan hyvin pitää noita tuon kokosia. Yks kiiltokuva oli isompi ja se kyllä valahti alas jääkaapin ovesta testikierroksella. Katoin että Creativ-nettikaupassa myytäis ihan edullisesti semmosia kunnon magneettinappeja mut ei mun kannata pelkkiä semmosia tilata kun postikulut on kuitenkin jonkunmoiset. Ehkäpä tiedustelen ensin jostain Sinellistä tai Sinooperista. Tiedä sitten kumpi tulis lopulta halvemmaksi.. 


 
Tarvinnee koittaa nyt sitä nukkumatin kutsumista. Kauniita unia! Viime aamuyöstä olin muuten jossain Sokoksen 3+1 -päivillä ja siellä oli sinisiä ja turkooseja farkkuja hintaan 9,90e! Harmillisesti herätyskello soi siinä kohtaa et jäi housut hankkimatta. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti