sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Turku - 2 päivää, 9 kirpparia

On yksi asia johon en kyllästy varmaan ikinä. Kirpparit. Joka kerta löytää jotakin mieluista ja on tyytyväinen siitä, että on säästänyt pitkän pennin kun ei oo tarvinnu ostaa uutena. Tämän kahden päivän aikana käytin noin 50e ja äkkiä laskettuna ostettujen juttujen arvo uutena lähentelis 250 euroa. Varautukaa pitkään ja monikuvaiseen selostukseen. ;)

Nuppipalapeli 2e. Peruste hankinnalle oli se, että näistä oli joku tuunannu kivoja magneetteja ja aattelin tietty sitten kokeilla samaa.

Pari pikkulautasta, yhteensä 80snt. Tossa oli semmonen hyvä rintamamiestalon meininki niin ei voinu jättää sinnekään. Ja vielä puoleen hintaan sai.

Itelle paita. Väri ja kuvio mainiot. Hinta oli 4,5e mut uhrasin sen verran koska sisäinen ääni kehotti ottamaan tämän. :)

 
Korvikset. Olikohan nämäkin 2e. Kivat jokatapauksessa! 


Heh, tämän tarina on sitten se, että mulla ei totisesti ole vielä mitään pihakeittiötä mutta näin erään kaverini fb-sivulla sellaisesta kuvan ja päätin että joskus mullakin vielä sellainen on. No, kyltistä on hyvä aloittaa! 2e sijoitin tähän.

Pari peltistä kukkapurkkia. Kauniit ku mitkä. 2e/kpl. Sopii tähän asuntoon ja sinne rintamamiestaloon. :)

 
Pieniä koristeita ostin ajatellen ensi vuoden joulusuklaaprojektia. 40snt/pakkaus oli hintaa näillä.


2 kukkatarjotinta ravintolapäivää varten. Toinen lohkes jo kulmasta kotona, joten tarvii vähän liimausta/teippausta. Ei mitään ihan vahvinta materiaalia. Ilmankos halvalla saikin -yhteensä 2,50e.


Vetoketjuja pussiprojektiin. Yhteensä 30kpl. Olen tilannut vielä lisää kaveriltani joten ei pitäis ihan heti loppua kesken, kuten ei konvehtipaperitkaan.. (selaa alaspäin..)


Aivan ehdottomasti paras löytö oli tämä! Kontissa verho joka oli kierretty tangon ympärille. Siinä mukana oli myös pyöreeksi leikattu pöytäliina joka oli narulla solmittu tankoon. Hyvät värit pisti silmään ja availin rullaa katsoakseni miltä näyttää. Ja siis upea! 6e luki hintalapussa. Kassalla siitä ilokseni vähennettiin vielä -50% joten verholle ja pöytäliinalle jäi yhteensä hintaa vain 3e. Olen mä tuota hymyillen katellu kerran jos toisenkin ja päivitelly, millanen tuuri voi ihmisellä olla. Nää tulee päiväkodille mun ryhmän eteiseen. Pöytäliina pitää käyttää ensin pyykkikoneessa, leikata sitten puoliksi ja siitä saa hyvän kapan sillä tavalla. Tuon ison kankaan leikkasin puoliksi että saa sivuverhot. Olin aavistuksen laiska ja leikkasin vaan harkkosaksilla enkä ommellu lainkaan. On jotakin tosi paksua kangasta, mikä ei tunnu purkautuvan ni uskalsin mennä nyt matalan aidan yli. :) Tanko vietiin metallikeräykseen kun eipä semmosella sitten virkaa ollut.


Hieno, mustavalkoinen peltirasia jossa ollut ennen suklaata. 50snt. Ensin ajattelin että tuossa voisi säilyttää niitä konvehtipapereita mut kun niiden määrä iski ymmärrykseen niin jotakin vähän pienempää määrää on sinne sovitettava. Ehkä vetskareille tulis tosta hyvä boksi. Katsotaan, mitä keksin. :)

Sydän-tyynyliina. 2,50e. Ei mikään ihan halpa tyynyliinaksi mutta tuommonen kangas on nyt hitti ja näin sen potentiaalin ompeluksissa. Mukaan siis.

Peltipurkki 2e. Jotain askartelutarviketta tännekin päätyy.

Vanha kahvipurkki 1,5e. Hämmentävän halpa hinta! Joo, mulla on kyllä kahville purkki olemassa, mut tämä on kaunis jo ihan sisustuselementtinä!


Iso pala tämmöstä kangasta 1e. Esimerkiks pöllö-ompeluksissa tää vois olla kivaa kuosia. :)

Siinä suurin osa löydöistä. Lisäksi sain mukaani kivoja vaatteita kuvatun t-paidan lisäksi 6 kpl. Harvemmin vaatteita löytyy, vaan nyt oli hyvä tuuri. Niistä kaksi jopa semmosesta ilmaislaatikosta. Oikein jees. :)

No, mä olin sopinu tapaamisen yhden kirppiksen eteen semmosen henkilön kanssa, jolta olin tori.fi:n kautta varannu ilmaseks karkkipapereita. Siinä valokuvassa ilmotuksessa oli ehkä parin rasiallisen verran ja odotin korkeintaan hedelmäpussillista. Viestiteltiin spostilla tuossa reilu viikko sitten ja hän kertoi myös ite tehneensä niistä vetskaripussukoita mut aikansa kutakin ja sillä oli nyt joku uus projekti vireillä. Hetkeä ennen tapaamista laitoin viestiä, millasista vaatteista mut tunnistaa. Hän vastaavasti kertoi pukeutuneensa mustiin vaatteisiin ja että kädessä on iso, punainen pirkka-kassi täynnä karkkipapereita. Niin, ei aivan hedelmäpussillista sitten tullut vaan ihan sellanen reilu satsi..


Mitä tossa nyt olis, joku parituhatta.. :D Kyllä siinä nauratti kun ei meinannu loppua tulla pusseja ja laatikoita avatessa. Joo, että Sinisen Siiven Puoti alkaa tehtailla pussukoita pikimmiten! Mä hetken mietin, onko tää ihan viisasta, mut hittovie olis elämä tylsää jos ei mistään ikinä innostuis! ;)

Innostuksentäyteistä alkuviikkoa sinulle, joka tänne asti jaksoit lueskella! :)

2 kommenttia:

 1. No nyt on sit karkkipapereita kylliksi! :D
  Ja hienoja muitakin löytöjä. Sydäntyynyliina♥♥♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, hetkeksi riittää. :) Tarvii alkaa urakoida heti kun saa sposti-facebook-blogi-tsekkauksen tehtyä. Kirppariaarteetki on toki vielä kasseissa joten ilta voi vierähtää kaiken järjestelyn ym. parissa. Tänään viritettiin eteiseen uudet, komeet verhot ja valmisteltiin vähän huomisia synttäreitä. ;)

   Poista