tiistai 30. heinäkuuta 2013

Aarteiden jatko-osa

Niin kovin paljon mahtui niihin kolmeen kassiin, jotka pe-la kannoin Kontista mukanani. Tässä taas pari ihanuutta.

Vihreä ja lila pussilakana. Lila menee ompeluun, koska esim. vetskaripussiarvontaa järjestäessä kun sai esittää väritoiveita, huomasin että multa puuttuu muutamia. Lila oli yksi niistä ja tämä oli kiva. :) Vihreän nappasin suoraan työntekijän kärrystä ennenku kukaan muu ehti siihen käsiksi! Sillä oli kärryssä ehkä viis lakanaa ja sanoin ääneen että voi mikä aarre siellä jo pilkistääkin. Antoi mulle ton vihreen sanoen "tarkotit varmaan tätä?". Kyllä. :)


Ja ihana trikoinen kukkamekko! Vieläpä omaa kokoa. Niin kovin usein kun ihanimmat vaatteet on väärää kokoa. Nyt kävi tuuri. :) Tuossa on vielä vaaleensininen vuori, mitä pilkistääkin tuolta kaula-aukosta.Tänäänkin teki mieli poiketa kirpparille mutta palkka tulee tuossa noin viiden tunnin kuluttua. Niin on vähävaraisena tullut elettyä pari viikkoa ettei varmaan ikinä. Kohta se onni sitten kääntyy, hetkeksi ainakin. :)

5 kommenttia:

 1. Ihana toi mekko! Pitäs kyllä enempi käyttää just mekkoja, ostinkin itseasiassa vähän aika sitten yhden (kun oli taas alessa), sinisen myös! Oon myös ostanut sinisen neulepaidan, eikä mulla oo ennen oikein ollut mitään sinisiä vaatteita, paitti ny farkut tiätty. Sun blogi vissiin alkaa vaikuttaa alitajuntaan.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla sit puolestaan on viimesen parin vuoden alkana ollu oikea mekkokausi. Niitä on kaapissa jo ...no muutama.. :) Sitten taas huomasin että esimerkiksi pitkähihasia peruspaitoja ei taida olla kuin 1-2. Nappasin sitten aarrerallista niitäkin mukaan 3 lisää. :D
   Ja hienoa että sininen käännytys toimii. En tiedä johtuuko blogeista tuo munkin yks punanen täkkiostos.

   Poista
 2. Meidän kontissa on aina ihan surkeat aarrerallit ja löytöpäivät sun muut. "Asusteet, hatut ja kengät -50%" oli esmerkiks nyt rallien aikaan. Plääääh!!!!

  Olenkin antanut palautetta, kun muualla maassa tuntuu olevan tapana ihan kunnolla tyhjentää varastot ostajaystävälliseen hintaan. Saas nähdä tuottaako rutina tulosta vastaisuudessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka luulis että nimenomaan noita vaatteita ja kodintekstiileitä ihmiset raahaa Kontteihin selkä vääränä! Niiden jälleenmyyntiarvo kun ei kirppareilla päätä huimaa eikä tietty moni viitti nähdä vaivaa hinnotella ite ja käydä joka päivä pöytää siivoomassa. Tai tiedä sitten onko ihmiset eri suunnilla innokkaampia kierrättäjiä ku toisaalla että täällä vaan varastoon kertyy "liikaa". Toivottavasti palautteesta on hyötyä ja pääsette tekin siellä kunnon ralleihin! :)

   Poista
 3. Meidän kontissa ei oo edes mitään löytölaareja tai ralleja. Hyvin normaalia on myös että ihan pilipali verhopari maksaa 20€-30€...

  VastaaPoista