lauantai 13. heinäkuuta 2013

Restauranta ja retrosaalis

Olipahan reissu! Vaapukka jokin aika sitten blogissaan mainitsi tällaisesta tapahtumasta Kangasalla ja mietin, että voisi olla hauska poiketa kun ei kuitenkaan matkaa ole liiemmälti. No, pankkitilin saldo oli kesäloman jäljiltä vähän niin ja näin ja vielä eilen mietin, että eipä taida olla asiaa lähteä jos mielii syödä jotakin loppukuun aikana.

Kuinka ollakaan, niin se ihmisen mieli muuttuu kun vielä kurkistelin Vaapukan lisäksi Rynttyliisan esittelemiä kuvia tapahtumasta. "Voihan sinne lähteä ihan vaan kattelemaan.." Kun vielä aurinko paistoi ja eniron mukaan ajomatka oli 16min niin siinä sitä mentiin.


Tapahtuman paras paikka! Peräkontti ja monta laatikkoa täynnä kankaita -ihania!


Ja mikä onnenkantamoinen!! En meinannut uskoa tuuriani todeksi! :D


Vaatetangosta löytyi väriä ja kuosia monenmoista!



Tältä tyypiltä ostin mekon, jossa ihanaa kukkaa helmassa. On muuten ihana päällä ja vilponen! Pääsi heti testiin kotona. :)


Olin kuullut "kassimummosta", jolla oli hurja määrä kasseja ja myi niitä tosi halvalla. Tämä maksoi 2,5e mutta annoin 3e tasarahana. Sanoi ettei viitsi kovin paljon rahaa pyytää kun hän on kuitenkin pääosin ilmaseks saanu kankaita. Ei noita silti itsestään synny. Mullakin on kangaskasseja ihan jokunen kaapissa, mutta voinpahan laittaa sitten jonkun eteenpäin kun tuli tämä uusi kuvioihin. :) Ja tää on tosi hyvä ja reilunkokonen esim kesätorikamppeiden kuljetukseen!


Kankaita taas vähän lisää, nyt kun kangashyllyn siivouksen jälkeen on tilaa. Muovikassillisen justiinsa lähetin Smartpostin kautta kun fb-kirpparilla tehtiin kauppaa. :)


Tämä on musta ihanaa! :) Aivan paras kangas aikoihin.


"Retroputiikista" hame, ihana tämäkin.


Samasta putiikista verkkatakki. Logo oli tuttu ja kysyin myyjältä, muistaako mitä tää tämmönen Koho oikein tekee. No kuulemma jotain jääkiekkojuttuja, mailoja tai semmosia. Tästä sitten urheilullisuus-uskottavuutta haalimaan. Ja miettikääpä, maksoin kolmesta vaatteesta ja kahdesta kankaasta yhteensä vitosen!


Ja kattokaas tätä sinistä aarretta. Sopivan kokonen vaikka verhoksi, hinta 3e. Verho varmaan ollutkin, kun semmoselta aavistuksen paksummalta tuntui.


Että näin siinä sitten lopulta kävi. Valkonen pallopusero eurolla joltain koululaistytöltä. Kyllä oli naama leveessä hymyssä kun annoin euron. :) Merkkas heti kirjanpitovihkoonsa, symppistä. :)

Leveetä kuminauhaa 2e:lla pitkä pätkä, josta aion Pikkuketun puuhamaan vinkeillä opetella tekemään kivoja huiveja -heti kun aikataulu sallii. :)


Mainittakoon vielä loppuun, että sain jokunen päivä taaksepäin tunnustuksen Oranssi Omena -blogilta. Kiitos! :) Sen kirjoittaja tekee kuulkaa semmoisia retrolöytöjä kirppareilta ettei voi kuin huokailla ihastuneena! Käykää ihmeessa kurkkimassa! :)

Hauska huomata, miten meidän retro- & kirppisintoilijoiden blogiluettelossa on niin kovin samoja nimiä.. ;) Vinkkaan siis minäkin teitä vierailemaan esimerkiksi Vaapukan ja Pikkuketun blogeissa, jotka linkitin jo tuolla aiemmin. On kirppistä, tuunausta ja retrokuoseja.

Hattaralandian koti on kuin huvikumpu -semmoisen kodin mäkin haluan "sitten isona". :)

Jos ei ole tullut ajatelleeksi kansakoulun remontointia, niin pieni piipahdus Riuttala Old Schoolin blogissa ja jo alkaa tuntua siltä, että pitäiskin saada semmoinen! :)

Lisäksi lueskelen ahkeraan noin pariakymmentä muuta blogia, joista kaikista tulee hyvä mieli. On kodinlaittamista, kokkailua, kirppiksiä, puutarhaprojekteja, parempaa elämää, vaikka ja mitä. :) Nyt edistän omaa parempaa elämääni ja siirryn ompelemaan saunatyynyjä ensi lauantain kesätoria varten. Niistä tulee aika kivoja, vaikka itse sanonkin! ;)


11 kommenttia:

  1. Mää meinasin ostaa ton vihreesävysen röyhelöisen pualihameen mun tytölle. Vähän harmitti ku jätin sen sinne, mut nyt nään että se sai hyvän kodin. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en uskalla edes ajatella mitä kaikkia aarteita tuolla myyjällä oli perjantaina kun tapahtuma alkoi. Vaikka toisaalta varmaan ihan hyvä noin niinku talouden kannalta että en ollu näkemässä. :D Olis pitäny ehkä kassimummolta ostaa pariki kassia aarteiden kotiinsaamiseks..

      Poista
  2. Apua mitä aarteita!!!!!!!!!!!!!!!!! Mitäänhän en minäkään tartte mutta mutta ..ei kai tuollaisia voi taakseen jättää jos kerran tarjolla (pilkkahintaan) on O.o Upeita löytöjä oot teheny!

    Ja kiitos blogivinkeistä, tässä taitaakin kulua tämä sadepäivä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Kassi täynnä tulin kotiin ja mietin että kyllä oli hyvä kun tuli lähdettyä. :) Vielä sinne jäi ihana valkonen verho jossa isoja turkooseja kukkia. Joku mies oli pöytää vahtimassa ja aattelin ettei se pyytäis siitä ku pari killinkiä. No, kymppiä pyysi ja jätin ostamatta. Jos mulla olis valmiina se rintamamiestalo ni olisin ostanu heti mutta en viittiny sitten kymppiä investoida tulevaisuuden hankintoihin. :D Mitä itsekuria!

      Poista
  3. Kiitos hirmu paljon blogini suosittelemisesta! :)
    Olen ihan kateellisena katsonut kuvia tuosta tapahtumasta. Ihanaa tavaraa myynnissä, oikea taivas! Ihania löytöjä sinäkin teit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon oli autosälää (kun tapahtuma oli joittenki mobilistien järjestämä), mutta enemmän vielä tätä kirppisrompetta. Aika halvoilla hinnoilla vielä myytiin kaikenlaista. Oli hyvä keli molempina päivinä niin oli varmaan kauppa käynyt kaikilla hyvin ja paikkamaksut saatu takas. Sinkkiämpäreitäki olis ollu vitosella iso kasa, mutta piti taas koittaa itsehillintää harjoittaa ja muistella ettei neliöt anna myöden kovin monelle ämpärille. :D

      Poista
  4. Heippa!
    Kiva lukea, että olit tyytyväinen ostoksiisi :) 24.8. pyrimme olemaan paikalla uudelleen jollain setillä :)
    T:Retropuodin tyyppi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä! :) Mekko päällä olen tänäänkin lomapäivää viettänyt ja ompeluhommia puuhaillut. Harmi sentään, 24.8 olen mitä ilmeisimmin kaitsemassa lapsukaisia partioretkellä. Ompeluksiin kaipaisin muuten oransseja, turkooseja ja mustia retrokuoseja -lieköhän sulla semmosia jemmassa? ;)

      Poista
  5. Tarvii tutkia :) Ilmoittelen jos löytyy jotain :)
    T:Retropuodin Heta

    VastaaPoista
  6. Mä pengoin tuota samaista peräkonttia antaumuksella, mutta en sitten löytänytkään sieltä mitään. Kaikkee muuta kyllä ostinkin sitten siltä setältä! :D

    Autosälän myyntitapahtumahan tuo taitaa alunperin olla, mutta nykyään siellä on kiitettävästi muutakin tavaraa myytävänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kuinka hämmentävä olikaan se Asemessut -kyltti, mikä oli risteyksessä. Hetken jo palloilin siinä S-marketin pihassa että mihin suuntaan lähteä mut onneks ihmisvirta opasti kohta perille. :)

      Poista