torstai 18. heinäkuuta 2013

Anteeks mitä tapahtui?

Mut paremmin tuntevat tietävät, että olen vuosikaudet ollut hyvinkin sini-vihreä ihminen.
Tänään lähdin aikaisin töistä tekemään vaihtareita erään kaupan pihaan. Sain paria limupulloa ja karkkipussia vastaan kaksi raparperijuurakkoa. :) Aion viedä ne koti-kotiin huomenna ihan yllärinä. Varsiakin sain muutamia, voi onnea!

No, siinä sitten oli tuo Kontti niin lähellä että aattelin käydä kattomassa löytyiskö ompeluksiin oransseja, mustia, liiloja ja turkooseja retrokankaita, kun semmosia varastosta puuttuu. Ei löytynyt, mutta katsokaas tätä..


No se on täkki. Mun toinen täkki ikinä, mutta olenpahan huomannut että pakkomielle niihin on jo syntynyt. Tämän hinta oli 4,5e ja otin mukaani. Kyllä täkkejä aina tarttee -sitten rintamamiestalossa!

Huomenna illalla ehkä kirjoittelen vielä lauantaisesta kesätoritouhusta jos tunnit illassa riittää. Nyt kuitenkin ansaituille päiväunille 5:15 -herätyksen jälkeen. :)

4 kommenttia:

 1. Täkkejä ei voi olla koskaan liikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mieltä mä kanssa olen. Sitten kun on isompi piha niin kyllähän sitä tarttee jo ihan olla valinnanvaraa että mille täkille menee loikoileen nurmikolle! ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Yllättävän hyvältä tuo punanen näyttää omaan silmään vieläkin, näin pari päivää myöhemmin. Ei tarvi ainakaan ihan heti myydä eteenpäin. :)

   Poista