tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kolmen euron juttuja

12 kirpputoria vuorokaudessa on oikein hyvä setti näin kesälomalla. Kaikenlaista sitä taas tarttui mukaan. Tässä muutama löydöistä, loput sitten paremmalla ajalla.

Ihana, vihreä laukku (joka salamavalon ansiosta näyttää enemmän turkoosilta, mutta on siis vihreä). Maksoin tuosta 4,80 ja äskettäin katsoin tätä blogin kuvaa että mikäs kolmen euron lappu tuossa oikein on. Olipa sitten pahvin kummallakin puolella hintalaput ja multa epäonnekseni veloitettiin tuo viikon takainen hinta. Näkyy alentuneen 30.6.


No, mitäpä tuosta sillä vastaavasti ruskeaa kangasta (Marimekko luki lapussa) sain puoleen hintaan. Alunperin oli 6, nyt 3e. Ja pala on reilunkokoinen. :)


Ekotorilta löytyi kattila 3e:lla sekin. Ei aivan mun väri, mutta kun ei hinta ollut hullumpi niin eiköhän tuohon tulevaisuudessa jonkun kukan istuta. :)

6 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Ihana tuo kattila, ihan mainio kukkaruukuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ilman blogeja en varmaan edes ikinä olisi tullut ajatelleeksi, että kattilaan voi laittaa kukan. :)

   Poista
 2. Wau! Finelin Kehrän löysit halvalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä yhtään mitään merkeistä. :D Retrotutka vaan havaitsee kivoja juttuja ja edulliset lähtee mukaan. Katottuani nyt uteliaana netistä että missä hinnoissa kattilat on niin tosiaan, enpä ole liikaa tuosta maksanut. :D

   Poista
 3. Hienoja löytöjä! Samaa meinasin sanoa, että kattilan hinta ei päätä huimaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kun on riittävän halpa hinta niin kummasti alkaa kasaantua kotiin myös ei niitä omimpia värejä. Huomenna luvassa Hgissä muutama kirppis, saa nähdä miten siinä käy.. :)

   Poista