lauantai 20. heinäkuuta 2013

Torihommia


Sääennuste lupasi aurinkoista, herätyskello oli viritetty soimaan klo 03:00, kaverin nouto sovittu neljäksi. Näin kesäaikaan tuntui ihan hassulta olla liikkeellä pimeällä. Vaikka siis nopeasti päivä kyllä valkeni -ihan jo 10min ajomatkalla. Auringonnousua oli hieno seurata ajellessa! Liikenteessä ei meidän lisäksi paljon muita ollut; kettu, supikoiravauva ja postiauto. Muutama nuori kaveri, joka epäilemättä oli baarireissuilta kotiutumassa.

No, meidän päivä alkoi aikaisin ja 4:50 oltiin jonottamassa toripaikkaa. Saatiin lappu 14/70. Heti viiden jälkeen autojonot kasvoi ja syötiin siinä aamupalaa autossa kun jonotuslappu oli napattu.

Sääennusteista harvemmin tulee katsottua tuulen nopeutta. Tänään se oli aikamoinen. Yksi meidän pöydistä kaatui hups vain ja saatiin viritellä loppupäivän ajan laatikoita ja kiviä tueksi. :) Myynnin kannalta päivä ei ollut mikään uskomaton -omamme saatiin toki takaisin ja hiukan päälle. Kauemmin paikassa käyneet myyjät sanovat että myyjiä on nykyään liikaa -ei riitä asiakkaita läheskään kaikille. Tapahtuma on varmaan kolminkertaistanut myyjämääränsä 10v aikana.

Oli uuden tavaran myyjiä sekä kirppispuoli. Kirpparipuolelta tein pari kivaa löytöä mutta nepä on vielä autossa, joten kuvat niistä myöhemmin. On muuten yllättävän suuren ponnistelun takana tyhjentää auto yhdellä kerralla! Otin mukaan yhden laatikon ja loput jäi odottamaan seuraavaa sopivaa hetkeä. Hah.

Alla muutamia kuvia tuotoksista. Facebookissa näillä on sivu; Sinisen Siiven Puoti. :) Jos keli sallii, huomenna mennään naapurintätien kanssa paikalliseen puistoon, jossa on kirppistouhua ilmaisilla paikoilla. :) Olispahan kiva mennä, aurinkoa tilaukseen siis!2 kommenttia:

  1. Voi miten nätisti käytät kaikkia värejä! Tykkään! Ei oo koskaan tullut käytyä tommosella kesätorilla, siellähän näyttää olevan vaikka mitä kivaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kiitos. :) Kyllä on alkanu iän myötä värejä löytyä enemmän elämään. 10v taaksepäin oli vielä kovin musta-sininen linja. :) Joo, kesätori on kiva, kannattaa poiketa. Noin 300 myyjää on ja tarjonta sen mukasta!

      Poista