tiistai 23. heinäkuuta 2013

Omppua ja kukkaa

Lauantain torilta mukaan lähti pari kivaa juttua. Yritän itselleni uskotella että peltipurkkeja ja kattiloita aina tarttee.

Omppurasia 3e. Myyjä sanoi ensin hinnaksi 4e, mutta kun jatkoin matkaa niin huuteli perään että oliko liian kallis, saat 3e:lla. :D Että kaupantekoon siinä sitten oli ryhdyttävä. Lupasi vielä muovikassinkin kaupanpäälle.


Kukkakattilan tarina oli sellainen että hintaa kysyessäni miesmyyjä esitti vastakysymyksen "mitä tarjoisit?" Kiertelin ja kaartelin todeten että halvimman oon ostanu 3e:lla mutta että kyllä tämmösiä kirpparilla välillä näkee 15-20e:llakin. Siihen myyjä totesi että vitosella saat tämän. Kaupat tuli. Multajämiä tuossa on, mutta eipä tämä ruuanlaittoon olis tullutkaan joten ei haitannut.


Ajattelin vähän pitää taukoa kirppareista tässä tilipäivää odotellessa, MUTTA... Kontissa on mm. kaikki tekstiilit maanantaista torstaihin puoleen hintaan. Torstaille on luvattu hyvää keliä ja olis yksi iltakirppis tässä suht lähellä. Sitten silmiini osui vielä mainos lauantain puistokirppistapahtumasta jonne kanssa houkuttais mennä. Tarviipa ehkä käydä kävelyllä tänään illalla ja kartoittaa sen alueen ilmaiset parkkipaikat. ;) Huomenna taidan käydä Kontissa, ihan hiukan vain. Koska onhan se oikeutettua jos kuitenkin samalla viikolla käy omaisuuttaan kaupittelemassa kahteen eri otteeseen? Ja perustin pienen kesäkaupan työpaikalle kesätori"jäämistöstä" ja tänään sain jo muutaman euron kuoresta ottaa, hurraa!

4 kommenttia:

 1. Hyvät löydöt teit! Nyt en ole pitkään aikaan (siis reiluun viikkoon :)) käynyt kirpulla - hieman polttelee, kun näkee toisten löytöjä..
  Ja hyville näytti noi omat tuotteesikin edellisessä postauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tiedän "pitkään aikaan" -tunteen. Sitä kotisohvalta käsin miettii, mitä kaikkea menettää kun ei oo vähään aikaan käynyt. Eikä asiaa yhtään helpota blogit ja retrohenkiset face-kirpparit.. :D Onneks mä oon aikeissa mennä niille tän vkon kirppareille ihan yksin niin ei pääsekään sillai kierteleen muiden vilttejä. Ellen ota taktiikaks sitä että myyn ensin pilkkahintaan kaiken omani ja sitten voittorahoilla shoppailen lopun ajan. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Juu, kyllä se hyvin katseen kestää! :) Aika mahtava tosiaan! Pitää aina hyödyntää ne hetket, kun tuommosia on myymässä joku mies. On paljon suurempi todennäkösyys tehdä halvat kaupat! :D

   Poista