perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kesätorivalmisteluja

Kaupunki tulvii, lisää vettä tulee vielä vaan. Iltalehden mukaan tunnissa oli satanut 32 milliä. Nyt kun katselee ikkunasta, en käsitä mistä tuota vettä riittää..! Näyttää siltä ku katonreunalta lentäis valkosia räntäpalloja. Totuus on varmaankin se, että ränni tulvii sekin kun ei ehdi vesi putkea pitkin alas.

No, mä olen täällä "kesätunnelmissa" valmistellut myyntiartikkeleita kesän myyntitapahtumiin. Jalkakylpyaineet oli tämän päivän teema. Ruusunlehtiä, koivunlehtiä, havunneulasia, nokkosta ja peltokortetta. Facebookin askartelukirpparilta ostin korttipusseja, jotka sopi tähän tarkoitukseen hienosti.
Luonnonantimia säilytin alkuun tässä kirppariämpärissä. Maksoi 3e. :)


Etiketti on nyt vain nopeasti tekaistu Tigerin papereista ja itse kirjoittaen. Seuraavat kappaleet on toki koneella kirjotettuja. Mä en vielä vaan saa yhdistettyä tulostinta tähän uuteen (eli 1-vuotiaaseen) läppäriin, hmph.Ja näistä mä vasta innoissani olenkin; käyntikortit! Tilasin Vistaprintilta, kun on niin monesti tullut mainos vastaan nettisivulla jos toisellakin. Naputtelin tilauksen viikko sitten maanantaina tai tiistaina ja valitsin halvimman toimitusajan, 14 päivää. Kuinka ollakaan, jo perjantaina oli tullut saapumisilmoitus! Muiden menojen takia pääsin hakemaan kortit vasta tänään. Hyviä ovat! 250 kappaleesta maksoin reilun kympin toimituskuluineen. Eli ihan hyvä diili. Tilauksen jälkeen lueskelin, mitä palautetta ihmiset on netissä firmasta antaneet. Oli kritiikkiä ja oli kiitosta. Itselläni ei ole valittamista laisinkaan. Toimitus oli nopea (3-4 päivää ja silti hinta halvimman toimituksen mukaan), kortin materiaali on ihan tukevaa pahvia ja tiedotus sähköpostitse toimi tehokkaasti. Mainoksia sieltä tosin satelee reilusti, mutta jostakin sen pystyy estämään. Nytpä sitten on mitä jaella toreilla. :) Hurraa!

2 kommenttia:

  1. ♥ oi,miten kivoja! Hauska homma, minä just oon tehny jalkakylpysuolaa myöskin, mutten noin ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noiden tekeminen on kyllä ihanaa puuhaa! Pitää lähteä vielä uudestaan keruureissulle, koska kuivuttuaan kasvit menevätkin yllättävän pieneen tilaan. No, oppia ikä kaikki. :)

      Poista