lauantai 3. elokuuta 2013

Rompepäivät

Tänään matka suuntautui Loimaan Rompepäiville. Kangasalan romppeisiin nähden oli kyllä huomattavasti kalliimpaa. Muutaman päivän takanen tilipäivä oli onneks vielä ajatuksissa, niin panostin rahallisesti ehkä enemmän ku kirppareilla yleensä.. Liekö kalliit hinnat johtuvaisia siitä, ettei noilla seuduilla ihan liikaa kirppareita ole ja sen kerran kun ihmiset sitten omia romppeitaan myyvät niin rahastetaan sitten kanssa oikein todenteolla..

No mutta asiaan, eli niihin löytöihin. Kukkakangasta. Tuntuu vähän semmoselta mekkokankaalta, jotain semmosta varmaan onkin. Osaiskohan sitä vielä joskus ommella mekon?


Sydämiä ison palan verran. Kuvassa varmaan nelinkerroin.


Tyynyliina.


Toinen tyynyliina. Oikeasti on kunnon vihreä, luonnonvalo on tässä nyt vähän vääristänyt..


Pöytäliina. Montakohan pöytää mä oon aatellu omistaa sitten myöhemmin? Vaikka siis kyllä kai liinaa kuuluu joskus ihan vaihtaakin.. :)


Lakana. Jännä että aluslakanatkin on joskus ollu tuommosia kuviollisia. Onhan tuokin keskeltä haalistunut harmillisesti, mutta kyllä noita hyvistä kohdista jotain ompelee!


Kukkamekko 10e. Oli rekki jossa paljon näitä mekkoja. Tän henkarissa oli pieni tarralappu hinnan kera. Myyjä sitten kyseli että olikohan tässä hintaa ollenkaan kun ei heti löytänyt. Sanoin että henkarissa oli ja myyjä sitten päivittelemään että miten onkin näin halpa hinta. Ei ollu moneen vuoteen kuulemma ottanu sitä kassia mukaan missä nää mekot oli jne. Eipä se voinu sitä hintaa siinä nostaakaan vaikka mieli selvästi teki. :D Maksoin kympin ja lähdin jatkamaan matkaa.


Lehtikotelo ilmaiseksi (samalta sedältä sain viimeks ilmaisen keittiöjakkaran ja muistikin vielä!! :D). Toinen sininen kori Vaapukan pihakirppikseltä, jossa poikkesin matkalla myös.


Sininen vati 5e. :)


Vielä vähän tunnelmakuvia. :)



 





Musta on alkanu hetkittäin tuntua siltä, että mulla on ehkä liikaa rompetta itelläkin. Että eiku matkalaukkua ja kassia pakkaamaan ja huomenna taas muutamaksi tunniksi myyntihommiin.

8 kommenttia:

  1. Ai sääki olit siälä? Mää meinasin ostaa ton sinisen pöytäliinan. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mä oon kotosin siitä ihan Loimaan nurkilta (15-20km päästä) ni kotiseutumatkaillessa poikkesin hiukan hamstraamaan. Tai siis mitä sitä itteensä huijaamaan -kyllä noi romppeet oli ihan ensisijainen syy miks ajelin kotikotiin. :D Pöytäliina on kyllä omakin suosikki eilisistä aarteista.

      Poista
  2. Vai oli 10 myyjän mielestä halpa hinta. Siellä Loimaalla on pari kirppistä, josta joskus löytää edullisesti jotain, kuten viimeksi sohvan suojasuihkeen. Kyl mä olen ennemmin mennyt Kaarinaan kirppikselle, kun siellä on löytynyt enemmän hyvänkuntoisia vaatteita ja kenkiä pienille edulliseen hintaan. Kivoja löytöjä olit kuitenkin tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään Ekotorista, sieltä löytää välillä hyviä juttuja. Nyt on kyllä pitkä aika kun oon viimeks käyny kun oli kesävkoloppuina kiinni. Eniten kyllä edelleen vannon noiden SPR:n Konttien nimeen -niitä ei oo mikään vielä voittanu. Forssassakin on kyllä hyviä paikkoja, kannattaa käydä sielläkin joskus! :)

      Poista
  3. Toi vihreä tyynyliina ja sininen pöytäliina on kyllä niin herkkuja! Ja toi pöytä missä on tarjottimia yms., josta näytitkin mulle kuvaa aikaisemmin...olisin itse varmaan hyperventiloinut sen äärellä. :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä on vielä tänäänkin ollu hyvä mieli kohdillaan kun oon noita aarteitani kattellu. :) Onneks vähän pääs tavarasta eroon tuolla puistossa missä viihdyin 3-4h myymässä romppeitani. Eiku aijuu, ostinki kaks paitaa kyllä..
      Ja ton aarrepöydän hinnat onneks piti mielen tasasena. Ei ehtiny tulla ollenkaan semmosta pakkosaada-oloa kun oli hinnat näkyvillä.

      Poista
  4. Sinua on kyllä viime aikoina onnistanut. Pystyn ehkä yhdellä silmällä kattelemaan, etten tule kateelliseksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistamisessa on harmi kyllä se kääntöpuoli, että väistämättä alkaa säilytystilat käydä hiukan vähiin. Olemassaoleva tavara kun ei samaa tahtia häviä kun uutta tulee tilalle. Tänään aattelin mennä naapurikaupunkiin kattomaan yhtä kehuttua kirpparia jos sieltä sais vaikka pöydän. Tarttee kanssa varmaan yhdellä silmällä katella kun kierrosta tekee ettei nyt _ihan_ valtavasti tulis löytöjä tehtyä..

      Poista