keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Uhmaikä

Mähaluunmähaluunmähaluuuuun!!!

 Seura tekee ilmeisesti kaltaisekseen kun vähän yli viikon työrupeaman jälkeen alan löytää itsestäni huolestuttavia piirteitä. Olipa kerran facekirppis, jossa oli myynnissä kiva keksipurkki 6e:lla. Sellainen valkoinen, posliininen Beautiful Home -sarjan purkki joita mulla on jo rivissä seitsemää sorttia. No, en mä siitä tarjonnut kun mietin että syönkö mä edes keksejä ja onko sitten järkeä ostaa purkkia hyllyyn tyhjänpantiksi. Sitten kuulkaa eilen... JOKU MUU oli tehnyt alustavan varauksen! Alkoi hetkessä tuntua siltä, että kyllähän mä sen purkin olisin kuitenkin halunnut. Koska ihan varmasti ainakin AJATTELIN sitä ensin. Kirjotin perään että epätoivoinen toinen varaus ja katson kuinka käy. :D Monelle jutulle tulee kummasti lisäarvoa kun joku toinen on saamassa sen.

Samalla kirpparilla joku oli myös vaihtamassa 4 maalausta vaativaa pinnatuolia kahvipakettiin. Siinäkin kisassa jäin toiselle sijalle.

Koitin harhauttaa itseni keskittymällä johonkin muuhun menetettyjen purkin ja tuolien sijaan. Kontin alennusmyynnit houkutteli ja jestas... Tarvii ehkä käydä vielä ylihuomenna uudestaan!
Pussilakanat 1,5e kpl. Eikö oo ihanat! Kaksi niitä oli ja molemmat otin.Pari tyynyliinaa myös. Onpa epätarkka kuva, pahoittelen. Lakanalöydöt lievittää vähän suurinta harmitusta. :D

9 kommenttia:

 1. No olethan tehnyt löytöjä! Hauskoja ruskeita kuoseja.
  Ja tiedän niiin tuon tunteen, kun yhtäkkiä tajuaakin haluavansa jotain tavaraa epätoivoisesti ja näkee sen menevän toiselle. Pöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi löytöjen tekeminen vauhdittaa myös kaappien tsekkausta myyntisilmällä. Huomenna kolmeksi tunniksi iltakirppikselle kauppaplikaksi, saa nähdä miten käy. :) Perjantaina voikin sitten taas mennä "hyvällä omatunnolla" kattomaan mitä lakanoita ne on ripustellu esille Konttiin.. :) Kuulemma on varastossa vielä vaikka kuinka, sanoi kassatäti.

   Poista
 2. Mää oon nyt päättäny, etten ennää osta mittään nettikirppiksiltä, oikeilta kirppiksiltä vaan. Netisä mennee rahantaju, oon maksanu jostain purkistaki niin paljo, etten sillä hinnalla ees olis harkinnu vastaavaa pyttyä livekirppiksellä. Postikulutki on aina riasana hintaa nostamasa.
  Tosiaan ihanat noi pussilakanat. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi on kyllä tosi että postikulut lohkasee aika ison osan vaikka miten olis nyt tätä smartpost-tarjoustaki. Joku tosin totes et on varmaan postin kikka et nyt kaikki intomielellä kokeilee niitä luukkuja ja sitten hinnat pompsahtaa vähintään samoihin ku konttoreis. Saas nähä.
   Raahasin just lakanakaapista ulos 3 pussilakanaa ja otin kuvat myyntiä varten. Pysyy maailmassa tasapaino ku vanhaa välillä lähtee. :)

   Poista
 3. Sää sentään pysyt luopumaan tavaroista. Mää vaan hamstraan.
  Täytyy vielä jatkaa tosta nettikirppis aiheesta. Mää oon nyt yli kuukauden ootellu yhtä retro-ostosta, ensin myyjä sano että ei oo löytäny sille sopivaa pahvilaatikkoo, sit se sano että on unohtanu viedä sen postiin, ja nyt se äsken sano että miehen piti se postittaa. Nyt sit jännään, onko se mies postittanu sen vai vieny mukanaan Ruotsiin. Jessus sentään. Ei paljoo innosta enää netistä ostelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas! Mun kohdalle ei oo onneks osunu huijareita -vielä. On toki pari semmosta jotka on varannu jotain, mutta sitten ei olekaan jatkoneuvotteluissa vastailtu vaikka näen et viesti on luettu. Rahan kans ei oo onneks vielä siinä kohdin pelattu. Luulis että olis pahvilaatikot ja muut valmiina kun jotain myytäväks ilmottaa. Semmosen hankkiminenkaan ei nähdäkseni oo ihan top3-vaikeimmat jutut ikinä -kategoriassa.
   Ja mitä hamstraukseen tulee ni innolla ootan sitä hetkeä kun päädyn "lopulliseen" asuinpaikkaani. Eiköhän se viimestään sitte lähde lapasesta.. Nyt vielä joku sisäinen ääni hetkittäin huutelee et millä sää aiot nää kantaa...!!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ellei harrastais kirppareita, olis elämä tältä osin varmaan paljon helpompaa. Tai ainakin pitäis välttyä katsomasta, mitä muilla on käsissään. :D

   Poista