perjantai 8. maaliskuuta 2013

Loman jälkeistä

Niin vierähti reilut pari viikkoa Uudessa-Seelannissa. Siitä ehkäpä raporttia vkolopun aikana. Aikaero on Suomeen tullessa ehdottomasti kinkkisempi homma. Uni tahtoo tulla illalla kasin-ysin aikaan ja sitten taas vastaavasti aamuviideltä on jo ihan virkeä. Eilen vaihdoin aamupuhteeksi lakanoita viiden jälkeen. Tänään heräsin ilman kelloa 4:36, mutta koitin sinnitellä herätyskellon ääneen saakka sängyssä -ilman unta kuissit. Nyt kello lähenee kahdeksaa ja alkaa jo silmissä tuntua, ettei näillä ihan puoleen yöhön valvota. Pitääpä koittaa kuitenkin pysyä hereillä the Voice of Finlandin ajan. Siinä onkin koettelemusta kerrakseen..

Tänään kävin töiden jälkeen Kontissa, Kierrätyskeskuksessa ja Jonnan kirppiksellä.
Kontista löytyi:
4 tyynyliinaa 2e:lla, tuunausosastolta pieni pala pinkkiä kukkakangasta ja muutama vetskari, yht. 0,80e.

Turkoosikehyksinen peili. Tätä pitelin käsissäni hetken, totesin hinnan olevan 6,5e, jatkoin kiertelyä ja palasin noutamaan ton itelleni. Ei, mulla ei ole nykyisessä kodissani tarvetta peilille. Kylppärissä on omansa ja kampauspöydällä toinen. Mutta siis koska asun joskus tulevaisuudessa siellä rintamamiestalossa, sinne sopii tuommoinen. Saatan vaikuttaa hiukan vajaajärkiseltä, mutta tässä vaan tehdään ajatuksista totta. ;)

 Sininen pallohame! 3e! Vyötärön kuminauha sais olla aavistuksen kireempi ja hameen mitta 10cm lyhyempi. Mä kun olen niin lyhytjalkaista mallia niin yli polven ulottuvat hameet saa näyttämään entistä lyhyemmältä. Jonkun itsetekemä oli tuo hamonen. Saa nähdä, osaisinko tehdä kaipaamani muutokset itse. :)

Jonnan kirppikseltä korvikset 1e ja pannunalunen 2e. Olikin muuten aika hauska idea! Noiden virkattujen "pompuloiden" sisällä on metalliset pullonkorkit! :)

Siskon tytölle nappasin mukaan pari bodya kun oli niin hyvät! Maaseudun tytsyillä kuuluu toki olla traktorikuteita ja noi metsäneläimet oli symppikset myös! Olikohan euron kipale nämä.

Loput aarteet kierrätyskeskuksesta josta kyllä lähtee aina hinnan suhteen hyvillä mielin! Kaikki allaoleva yhteensä 2,5e.
 Leikkuulauta. Tiedä, tuleeko ikinä käytettyä tarkotukseensa mut jälleen rintamamiestalon sisustukseen sopii hienosti seinälle. :)

Nuppipalapeli magneettiaskarteluun. Yks elukka puuttui, mut eipä haittaa. Apina on aika vekkulin näkönen!

Salaatille sopiva kulho. Oikein hyvä ja kiva!

Metalliset pikkutarjottimet tai mitkä lie. Noista tuli kanssa jo askarteluvisio, magneetteja nekin. Keskelle jotakin kuviopaperia ja sitten kiiltokuva tai joku "tiimari-koriste" elikkä puukuvio jossa on tarrakiinnitys. Tai nappeja!

En tiedä, mille taholle/mihin tarkoitukseen kierrätyskeskuksen saamat tuotot menee, mutta eipä tuolla ainakaan tuotteilla rahasteta! Sen eräänkin kukkatäkin sain taannoin 50snt:llä. Ei tuolla tavarakaan tietty vaihdu niin kovin tiuhaan eikä paikkoja samalla tahdilla siivota ja järjestellä kuin vaikkapa Kontissa. Mitä Konttiin tulee, meinas taas ihan ylimääräsiä sydämentykytyksiä tulla kun kärryillä rahdattiin uutta tavaraa sisään takahuoneeseen. Joku turkoosi räsymattokin siellä vilahti, mutta tullee myyntiin vasta huomenna. Koitin mä siinä väijyä hetken aikaa, mut tuloksetta. :D

Tämmöistä tällä erää. Nyt alan väijyä lauluja telkusta ja sitten vihdoin unille. Mukavaa perjantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti