tiistai 12. maaliskuuta 2013

Magneetteja

Löysin jostakin taannoin idean magneeteista, joihin oli käytetty nuppipalapelin paloja. Eilen käynnistyi sitten pajahommat ja tällaisia syntyi:Oma lemppari on ehkäpä tuo norsu. :) Tänään hain Tiimarista vähän pienempiä silmiä kun ei noi isot möllykät mahtunu ihan jokaisen naamaan. Ostin myös uuden kontaktiliiman koska vaikka Tiger on muuten ihana putiikki, niin sen kontaktiliima ei ole kyllä mistään kotoisin, kuten tuli jo matkalaukkua tuunatessa todettua..


Tällaisia puolestaan tuli niistä "pikkutarjottimista", jotka hankin kirpparilta vajaa viikko sitten. Tykkään. :) Muut voit nähdä täältä.


Ompelukonetta piti lämmitellä kanssa pitkän tauon jälkeen ja tekaisin penaalin. Ompelulankaa ja avaimenperälenkkiä lukuunottamatta kaikki muu on kirpparikamaa. :)

Tänäänkin vois vielä vähän puuhailla Puodin parissa. Löysin kirpparilta vkoloppuna kaks ihanaa ruskeeta tyynyliinaa! Voiskin niistä tehdä pussukat! Hei, jos joku tietää facebook-ryhmiä, joissa vois myydä käsitöitä ja askarteluita niin vinkatkaa! Oon löytäny vasta yhden; ostetaan ja myydään käsitöitä. Fb-kirppareille ei rohkene laittaa itsetehdyistä ilmotuksia ettei tule noottia..

Loppuun 5 hyvää asiaa tänään:

1. Lainasin työkaverilta Satu Sopasen Lystitunti -cd:n ja onnistuin polttamaan sen itselle. Aivan huippu levy! Siinä on mm. suosikkibiisini Laulu aamu-duurissa, Peikkojumppa ja Loppuleija.

2. Huomisen partiokurssikokouksen johtaja ilmoitti että autokyyti järjestyy Treen suunnalta tulevilla. Jes, ei tartte siis ite ajella tuntemattomaan paikkaan outoon kaupunkiin. Yhtä lukuunottamatta kokouksen osallistujat ovat kyllä ihan tuntemattomia mulle.

3. Töissä oli perunoita, kalapuikkoja ja kermaviilikastiketta. Ihan huippuhyvää! Semmosta kastiketta vois popsia ihan loputtomiin! :)

4. Vaihdoin eilen kolmeen kasviin mullat ja ostin narsissin. Niistä saavutuksista on hyvä mieli vielä tänäänkin.

5. Tiimarireissulla säästin "pitkän pennin", koska OAJ:n kortilla saa sieltä alennusta. Se on oikein hyvä juttu se. Ja siellä on aika kivasti kaikenmoisia askartelujuttuja.


Jeps. Nyt soimaan spotifysta Lempparit -soittolista ja kiinnitteleen silmiä eläimille. :)

2 kommenttia:

  1. Nää eläimet on niin symppiksiä! Hymyilee väkisinkin, kun näitä katsoo :D Laitahan sitten kuvia uusistakin eläimistä, jotka valmistuu!

    VastaaPoista