perjantai 29. maaliskuuta 2013

Vihertää

Noin kuukausi sitten vaihdoin kolmeen kasviin mullat. Yhden kohdalla se mitä ilmeisimmin on koitunut kohtaloksi. Muratti suuttui niin, että on kuihduttanut itsensä lähes kokonaan. Pari pätkää mä laitoin vesimaljaan, jos siellä virkoaisivat..
Töissä huomasin toissapäivänä sattumalta että oli myös mullanvaihto menossa. Kuvassa oleva kasvi oli levinnyt niin hillittömäksi, että siitä iso osa oli joutumassa bioroskiksen syövereihin. Pelastin itelleni osan ja laitoin tänä aamuna ruukkuihin. Saviruukut muuten sain aikanaan Helsingin kierrätyskeskuksen askartelupörssistä. Tarvittiin niitä äitienpäiväkukille ja sain IIIIISON pahvilaatikollisen, josta muutama jäi ylikin. Kukanaluslautasiksi tarttisin kyllä jotain kivoja.. Nyt on sekalainen kokoelma lapsuudenkodista haalittuja mitäsattuu-lautasia.


Koivunoksiin alkaa tulla pikkulehtiä, hurraa! :)


Paikallinen lähiruokapuoti lopetti toimintansa ja lahjoitti puulaatikoita nopeimmille. Kannoin kotiini neljä. Nämä kun maalaa, laittaa sisään suojamuovit niin tulee kuulkaa komeet yrttiviljelmät! :) Mukava kevätprojekti -tykkään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti