sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Sisustusta ja ompelua

Vapaat viikonloput on sitten kivoja! Aamu alkoi valkosuklaa-lime-rahkalla ja kahvikupillisella. Maustetut rahkat on ehkäpä lemppariaamiaista. Huomiseksi on valmiina yksi sitruunainen.

Matkalaukkuun liimasin toiselle puolelle kankaat. Yksi kontaktiliima loppui ja jatkoin Tigeristä ostetulla. Virhe. Kyllä niin näkyy liima läpi ja rumaa jälkeä tuli. :( Tarvii siis vielä hankkia tuommonen kunnollinen liima ja laittaa sillä pari palaa edellisten päälle. Muuhun käyttöön tuo toki on ihan hyvää kamaa.

Päivän ompelurintamalla syntyi seuraavaa;Sydämellisiä vetskaripusseja kirpparikankaista sekä yks pipo. Noitten pussien kanssa tahtoo välillä tulla semmonen draivi, ettei malttais lopettaa lainkaan. :)

Tein vähän järjestelyjä askartelunurkkaukseen ja laitoin noin viikko sitten ostamani lokerikon käyttökuntoon. En mä sitten lopulta mitään maalannutkaan, vaan laitoin vaan isoimaan koloon paperit ja sillä hyvä.Sopivasti levällään seuraavat pussukat, pipokaava ja ystävänpäiväkorttitekeleet..


Eurolla hankitusta unelmasta tuliki hyvä liimateline!


Niin ja tuolta toi ihana peitto näyttää paikallaan!


Ystävänpäiväkorttien olemassaoloon havahduin luettuani ystäväni blogia, jossa hän mainitsi moisista. Selasin pikaisesti talvinumerot Taika- ja Ihana-lehdistä ja jossakin oli koneella ommeltu kortinreunaan. No, eikun testaamaan oman koneen kuvio-ompeleita. :) Valkosella akryylimaalilla sudin vähän talvea, kuvioleikkurilla pikkusydämiä ja uusimman jommankumman askartelulehden sivulla oli valmiita ystävä- ja talviaiheisia papereita pari arkkia -siitä teksti. Tätä kirjoittaessa kortit ovat jo valmiita. :)

Oikein mukava päivä, jota on vielä hetkinen jäljellä. Löysin kaapista aineksia lettutaikinaan ja taidanpa siirtyä herkuttelemaan. Tuoksusta päätellen valmista on. Gordon Ramsay tuossa taustalla valkkaa parasta ravintolaa. Hyvillä fiiliksillä huomista kohti!

3 kommenttia:

 1. Edelleen tuo sun päiväpeitto saa mun sydämeni läpättämään. Se on kyllä niin ihana!

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno lokerikko! Etsiskelen tässä parhaillaan jotain samantyylistä, vielä ei ole kohtuuhintaista tullut vastaan.

  Minä en raaski millään lyödä lihoiksi noita vanhoja kankaita :) Pitäisi kyllä koska eiväthän ne ketään tuolla kaapissa ilahduta, itseä kaikkein vähimmin. Hienoja tekeleitä sinulla kyllä on, oih ja voi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en varsinaisesti ollu edes etsimässä lokerikkoa vaan kun oli niin edullinen niin ei sitä voinu jättääkään. :D Tää periaate alkaa tosin jossain kohtaa näkyä kutistuvina neliöinä asunnossa..

   Poista