perjantai 15. maaliskuuta 2013

Aurinkoenergiaa

Kelit on tarjoillu parastaan. Aamulla rapsakkaa pakkasta ja iltapäivällä nollakeliä tai muutamaa miinusastetta. Aurinkoa koko päivä. Tänään aamulla puoli kahdeksalta sai laittaa jo aurinkolasit silmille töihin ajellessa! Kuvat on viime viikonlopulta lapsuudenkodin nurkilta. Omat energiat on ollu pari päivää aika vähissä -syy tuntematon. Erityisen paljon ei ole nyt velvollisuuksia tai mitään, mikä verottais jaksamista. Onneksi on alkamassa kotiviikonloppu. Ohjelmassa on siivousta, ompeluksia ja pajunoksien etsimistä töihin. Lähistöllä on metsässä lenkkipolkuja -toivon että onnistaa kun huomenna sinne seikkailen..

Kirppareille tekis mieli, kuinkas muutenkaan. Nyt pitää kuitenkin pysyä ruokakauppaa lukuunottamatta kotona eikä lähteä tuhlaamaan. Ulkomaanreissu verotti kukkaroa, samoin Poliisilta saatu pikkutervehdys, reissunaikanen puhelinlasku ja talvikuukausien sähkölasku. Hirmuisesti kyllä vetäisi puoleensa Taikavoima -niminen hankinta, nimittäin Rhonda Byrnen uusi kirja. Eiköhän tuota tosin saa parin viikon kuluttuakin.

Huomenna ajattelin kokkailla suolaista piirakkaa ja vähän viiveellä postittaa helmikuun kokkauksen. Vaihtoehtoina on tomaatti-fetapiirakka tai tonnikalapiirakka. Molemmat vaikutti herkullisilta. Toinen siis huomenna, toinen perjantaiksi työporukan illanviettoon. Mulla olis kyllä myös perunaa, porkkanaa ja bataattia odottamassa maustamista ja uuniin heittämistä. Mutta onpahan tässä kaksi päivää aikaa niin tulee nekin tehtyä.

Puolen tunnin päästä tulee musaviihdettä telkusta. Annan luvan itelleni tämän illan ihan olla vain. Huomenna alkaa sitten tehokkuus. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti