lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kaaoksesta järjestykseen

Sitä on arvostavinaan järjestystä ja haaveilee sellasesta järjestelmällisyydestä, että tavarat esimerkiksi siirtyisi heti käytön jälkeen omille paikoilleen. Sitä myös kuvittelee, että aikaa löytyy kaikelle kivalle puuhalle. Sitten sitä istuu illan koneella ja ihmettelee, miksi puolen vuoden Kotivinkit on lukematta.

Sohvalla on sopivasti kolo, johon mahtuu istumaan. Muuten olis pari kangaskassia, jotka puoliksi tyhjennettyjä reissukamoista. Nallematikka on viikonlopun kotiläksyä, Tiimarin mainokset laitettiin mukaan kun kävin niitä muovisilmiä hankkimassa. Tuossa ne nyt odottaa selaamista.


Sitten on vihkoa, laskua, kynää, paperia jos toistakin. Suklaa maistui tänään ja tyhjeni jäljellä ollut puolikas synttärilahjaksi saadusta herkkujonosta. Kovin on hankala samantien heittää roskikseen tyhjä pakkaus -onhan tossa nyt kävelymatkaa noin 5-8 askelta. 


No sitten viime viikkoset kirppislöydöt on osittain jääny sille paikallensa, missä ne kassista on pois otettu. Valosarjan paikka ei ehkä myöskään oo nojatuolilla.. Kirottu kirjontakirja tuli kirjakerhosta. Mä EN kirjo, mutta en muistanu peruuttaa tota ajoissa. Voi olla että järjestän Facebookissa Puodin puolella jonkun arvonnan kun sen jäsenmäärä on saavuttanu tietyn lukeman. :D


No, reissusta Typo -kaupasta löytyi listaajan unelma! Tartuin toimeen ja täytin heti ens viikon jutut.
Ma: ompele 2 vetskaripussia
Ti: lenkille työkaverin kanssa
Ke: piirakka-aineiden hankinta kaupasta
To: laulutreenit 17:30 ja sen jälkeen piirakan tekeminen
Pe: illanviettoa työporukalla
La: ei velvoitteita
Su: lehtien lukemista
Puhelukategoriaan tuli merkintä siitä, että soitan kotikylän nuorisoseuran ihmiselle, josko saadaan pihakirppistä pitää toukokuussa tietyssä paikassa -sposti kun ei ole kyseistä henkilöä tavoittanut. Ja toi vika otsikko on siitä vähän hämmentävä, että kyllä kai arkisinkin pitää olla aikaa semmosille omille, kivoille jutuille eikä vaan velvollisuuksille. Mut kuten sanoin, ellei niitä tietosesti päätä tehdä, niin vaan helposti voi käydä että sitä täyttää päivänsä "ei-niin-tärkeillä-asioilla". Parempaa elämää kohti tästä sitten näin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti