sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Neljän postauksen sisustushaaste

Nappasin pari kuukautta sitten sisustushaasteen toisesta blogista. Postauksien järjestyksellä ei ole väliä ja kuka tahansa innostuva on vapaa kopioimaan haasteen itselleenkin. :) Mä aloitan kakkosruudusta.


Matto. Mun kohdalla matto on yhtäkuin RÄSYmatto, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Kaikki matot on kirppareilta, kuinkas muutenkaan. Allaoleva värikäs löytyi Salon Suurkirppikseltä. Aluksi se toimitti parvekkeenmaton virkaa, nyt se on saanut kunniapaikan sinisestä keittiöstä.


Tämä turkoosi-ruskea on uusin tuttavuus, tänään on takana viikko yhteistä elämää. :) Kolmella eurolla Loimaan kirpputori Helmestä. Se on nyt vähän hölmössä paikassa eteisessä. Mitta on vähän erikoinen eikä ihan just ole senmentävää rakoa missään kohdassa. Väliaikasijoitus tuossa nyt sitten.


Tämä turkoosikukkamatto Helsingistä Valtterin kirpparilta. Hinta 2e. Oikein ihana, oon tykännyt kovasti!


Vihreä-ruskea piiiitkä muovimatto samasta paikasta kuin edellinen. Tämä kustansi melkein parikymppiä koska oli jonkun juuri itsetekemä eikä ollut vielä kellään ollut käytössä. Värit oli niin kivat etten voinut jättää hankkimatta.


Petaus. Siinä komeilee Nokian Keskuskirppikseltä löydetty tilkkupeitto. On siinä jollain ollut urakkaa kun on tuommoista tehnyt. Olen villalle allerginen mutta onneksi tuosta ei tartu kutittavia hitusia vuodevaatteisiin, kuten aluksi vähän pelkäsin. Mä en ole oikein mikään koristetyynyjen ystävä. Tasan yksi tyyny on tuossa semmosena ekstrana kun joskus iltasin lueskelee. Toisaalta taas toi peitto on jo itessään niin kirjava ettei se kaipaa enää tyynyjä lisäksi.


Yöpöytä. Omalle ei täällä ollut tilaa, koska asunto oli osittain kalustettu. Niinpä oli tyytyminen tähän. En tykkää sitten yhtään. Ikeasta enkä tommosista rottinkikuutioista. Yäk! Laatikoissa en säilytä mitään. Alempaa ei helpolla saa aukikaan ellei koko hommaa vähän kääntele. Päällä on kasa Kotivinkkejä -kuvasta päätellen joku joulunumero on nyt työn alla. Jos olis oikein kätevä niin tuohonhan ompelis päälle hupun ja jo olis kivampi. Miksi mä en muuten ole aiemmin ajatellut edes koko asiaa?!


Valaisin. Yövaloina on aika hauskat pikkulamput. Kuulemma jostakin paikallisesta hotellista poistetut joskus vuonna X. Omia valaisimia en tuonut niitäkään, sillä kaikki oli jo paikoillaan. Haikailen tosin jotakin jalkalamppua askartelunurkkaukseen kun siellä tuppaa olemaan hiukan hämärää.. Kyseisestä kohteesta tulevissa postauksissa. :)

4 kommenttia:

 1. ♥ Paljon kivoja juttuja, mutta tuo virkattupeitto on aivan mielettömän ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ite osaa virkata kuin hiirenhäntää ja mieluusti maksoin tuommosesta aarteesta kirpparilla. :)

   Poista
 2. Räsymatot on ihania! ♥
  Ja nuo tukihirret näyttää tosi kivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihania räsymattoja löytyis niin paljon enemmän kuin lattiatila antais myöden. :D Hirret on kiva yksityiskohta, tykkään kovasti! Tulevissa kuvissa ehkä niitäkin enemmän. :)

   Poista