perjantai 31. toukokuuta 2013

Kesäkukkia ja oho-ostoksia

Kauan odotettu tilipäivä koitti tänään. Heti työpäivän jälkeen kävin tsekkaamassa kesäkukkatarjontaa kun ajattelin täksi vkonlopuksi saada pihaan kaunistusta. Emalivati sai nyt sitten kaipaamansa muratin. On tuommoista isolehtistä sorttia.


Enää en muista tämän kaunokaisen nimeä. Aluksi ajattelin laittaa ne ikkunalle laatikoihin, mutten ollut varma riittäisikö multa niihin. Siispä nakuttelin pikkunauloilla puulaatikon sisälle palasen muovia, siihen mullat ja kukat päälle.Tässä köynnöksenalussa ei ollut nimeä näkyvillä edes kaupassa, mutta veikkaan jotakin humalan tapaista. Tarttuvaa vartta ainakin oli että pitäis lähteä kiipeämään kun innostuu kasvamaan. :)


No sitten hiukan kirpparilla piti käydä kattelemassa kun sisko sanoi, että voisi synttärilahjaksi kaivata jotakin paitaa tai hametta kirpparilta. Löysinkin kivan hameen, josta ei käytännön syistä kuvaa täällä. ;) Itselle tietty tarttui myös vähän juttuja mukaan.

Fidasta hame 5e. Niin oli kivat värit ja kuosit että kokosin itseni maksamaan vitosen.


Sitten oli mallinuken päällä sininen pallomekko 8e. Kaikenlaisia kesämenoja sitä kuitenkin on tulossa niin hyvä olla mekko. :)


Pussilakana muutaman euron. Meni muuten ohi ihan tosi ihana pussilakana joka oli pirteän vihreä ja siinä oli jotakin valkoista koukeroa -sopivan retrohenkistä. Hinta oli vain 3e MUTTA en ottanut sitä heti itelleni ja 5min myöhemmin sitä kantoi kädessään jo joku toinen. Mur!


Päivän paras oli tämä ruokailuvälinekippo! Katselin sitä jo pari viikkoa sitten ja harmittelin kun oli lappu pudonnut pois. Naapuri vinkkas, että kannattaa viedä kassalle ja laittaa siihen oma puhnro ja kun myyjä tulee tyhjentämään pöytänsä, voi sitten soitella. No, tänään sitten marssin kassalle toimittamaan asiaani ja olin jo kirjottamassa lappuun numeroani. ONNEKSI sanoin käyneeni 2 viikkoa sitten katsomassa samaista purkkia, sillä kirpparihlökunta sanoi säilyttävänsä vain viikon laputtomia romppeita. Myyjätyttö sanoi voivansa myydä tuon mulle eurolla ja laittaa rahan "hyväntekeväisyyspöydän" kassaan! Jumpe! Näitä samankaltaisia sarjoja lienee sitten useampikin; kuvassakin beautiful village, sweet home ja beautiful home. Fb-kirpparilla näin kerran spagettipurkin mutta hinta oli 10e. En ostanut. Aijai, mutta kyllä näillä aarteilla taas jaksaa!

4 kommenttia:

 1. Hei jee, nyt sait ton Utensils-kipon! Hyviä löytöjä taas, sulla on ollu hyvä tuuri tällä viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä postauksista on ehkä myös rivien välistä luettavissa vastaus kysymykseen "mistä tätä tavaraa oikein tulee?" Niinpä..

   Poista
 2. Ihana tuo sininen pallomekko, sopii tosiaan monenlaisiin kesärientoihin:)
  Kivoja löytöjä muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona tapahtuneen sovituksen perusteella mekko sopii ainakin oikein hyvin sellaisiin "kävelen sivistyneesti" -tyyppisiin menoihin. Ei ollu Fidan mallinuken mittasuhteet ihan samat kuin itselläni (toisin sanoen tuon kanssa ei ihan kovin syvään kumarrella, mutta onneksi ei ole usein tarviskaan.. :D).

   Poista