torstai 30. toukokuuta 2013

Kupit ja kankaat

Uusimmat aarteeni. Oli niin mukavia kahvimukeja että piti ottaa mukaan, vaikkakin mukien osalta astiakaappi on aikalailla täysi..


IHANA sininen verhokappa! Jopa siinä määrin ihana että tätä en raaski silputa ompeluksiin vaan jätän tämän odottamaan sitä rintamamiestaloa. :) Pituus on vähän yli tuplaten tuo mitä kuvassa näkyy.


Tyynyliina, luultavasti ompeluksiin mut saa nyt nähdä.


Pyyhe, joka on vähän tuommoinen ei-minkään-kokoinen. Mulla on visio kokeilla ommella sellaista pesulappua, johon tulee pyyhekangasta ja sitten kanttinauhaa. On myös lukuisia muita visioita tässä vireillä että saa nähdä ehtiikö tämä tälle vuodelle..


Ompeluksiin iiiiso pala pikkukukkaa!


Tämä nyt vähän rikkoo retrolinjaa mutta oli kerrassaan niin pirteetä että eiköhän tästäkin jotain synny. :)


Tämmönenkin vielä.


Että siinä näitä sitten taas olis. Maailman tasapaino säilynee koska eilen ompelin 9 vetskaripussia -oikeutus tämänkertaiselle kangashamstraukselle.

5 kommenttia:

 1. Löysitpä ihania kankaita! Miulla pinkkinä tuota tyynyliinaa ja omista varastoista taas laitoin kirppukiertoon sydänkankaasta tehdyn verhokapan. Toi pikkukukka iiiiso pala on kyllä aikas herkku ja vika kans. Hiukka heikkona olen näihin kankaisiin, vaikka komerot pursuu. Täällä tuotanto ei ole ihan samassa vauhdissa. Hyvä että siellä syntyykin jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä kankaisiin tulee, niin SPR:n Kontti ja kierrätyskeskukset on kyllä ihan aarreaittoja! Kontistakin kun saa kankaita 4e kilohinnalla niin kyllä siinä suu kääntyy hymyyn kun erottaa retrokukka-aarteita joukossa! :) Kangaspakkomielle on kyllä kinkkinen vaiva. Jos hinta on kohdillaan niin on kyllä hyvin vaikea jättää kirpparille jotain aarretta -ihan sama miten täynnä omat kangasvarastot jo olis! Tehtailen pusseja myytäväksi kesätorille. Kangasmenekki niissä on vaan niin kovin pieni että tarttis keksiä joku hittituote, mihin sais kulumaan hiukan enemmän. :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Täällä kans kangashamsteri, eritoten kirppukangashamsteri.

  Tuo sininen on mieletön, aivan mahtava. Oliskin ihana sen vanhan talon ikkunassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdoton suosikkini pitkään aikaan on tuo sininen! :) Mä en kangaskaupoissa oikein osaa edes käydä, alle 5 kertaa oon elämäni aikana semmosessa poikennut. Ja onhan se niinkin että kymmenen euron metrihinta painii hiukan eri sarjassa kuin kahden euron pussilakana. ;)

   Poista