sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Turistina Tallipihassa


Tallipihaa on moni täällä (ja muuallakin) asuva kehunut. Talvella kävelin siitä ilta-aikaan ohi ja tänään päätin poiketa katsomaan kun oli kesäkauden avajaiset. Myöskin kävin hiukan fiilistelemässä, että oliskohan Sinisen Siiven Puodilla asiaa osallistua sinne jonakin sunnuntaina. :)

Suklaapuodissa oli aika makoisat näkymät!


Kaikista houkutuksista valitsin palan omena-kanelisuklaata. Nam!


Jo pelkkien rakennusten katselu selittää, miksi tästä hihkutaan niin kovasti -ovathan nämä ihania!Keveää kesätunnelmaa! Kangasviirejä ja -sydämiä myytiin tuossa kojussa ja vähän muutakin. :)Tuossa isossa katoksessa puolestaan oli "sunnuntai-myyjiä", jotka enemmän tai vähemmän vaihtuvat joka viikko. Aivan mahtavia juttuja ihmiset osaavat tehdä, ei voi muuta sanoa!


Oli ponikyytiä ja vossikka-ajelua.Tämä puoti se vasta aarreaitta oli! Yhden kuvankin sieltä nappasin mutta kotonatsekkaus paljasti, että olikin vähän heilahtanut joten jääköön nyt julkaisematta täällä. Mutta siis oli essuja, magneetteja, Myyrä-juttuja, nipsupusseja ja vaikka mitä muuta!


Tällaiset vanhanajan julisteet maksoi 6e/kpl. Mun mukaani lähti tuo ompeluaiheinen. Lisäksi oli mm. ötököitä, sieniä, kaloja, maailmankarttaa, Euroopankarttaa, Lontoon metroreittejä. Aivan parhaita!


Nyt loppuilta on syytä omistaa siivoilulle ja järjestelylle. Joku kotitonttu varmaan sotkenu taas sillä aikaa kun oon vuorokauden ollut poissa. Niin aina. :)

4 kommenttia:

 1. Tallipiha pitää ottaa kyllä tänä kesänä suunnaksi. Olen käynyt siellä kerran talvella ja silloin oli niin älyttömän kylmä, ettei pystynyt varpaiden palelun takia ihastelemaan kaikkia ulkopuoteja. :/ Kerrassaan ihana paikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pitääkin talvella varata joku leudompi päivä kun menee joululahjoja etsiskelemään. Tai napata jo nyt talteen hyviä löytöjä. Kaikkia mielenkiintoisia teemapäiviäkin siellä on nyt kesäaikaan, kertoi nettisivu. :)

   Poista
 2. Pitääpä poiketa jos suunnilla liikkuu.

  Mä aina myyjäisissä ihastelen ja ihmettelen kuinka taitavia tekijöitä l onkaan! Ja eritoten kaikenlaiset ideat saa huokailemaan. Ja toisinaan ihmettelemään, että miksen ite oo tuota hiffannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä nykyään vallan suosin joulu- ja muina lahjoina käsityöläisten juttuja. :) Persoonallisia ja kivoja. Ja tosiaan, hyviä ideoita tarttuu mukaan aina monia. Nyt oli paljon semmosia pullonkorkeista tehtyjä magneetteja, joskaan valmistustapa ei ainakaan mulle pelkästään katsomalla auennut. Kivannäkösiä kuitenkin. :)

   Poista