sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Pikkukaupungin kirppuja

Kyllä se niin vaan on, että pienistä kaupungeista tuntuu tekevän paljon enemmän hyviä löytöjä kuin isommista. Paljon vaikuttaa se, kun pöytävuokrissa on noin 20e ero viikkoa kohden. Ei tarvi tavaroihin laittaa ryöstöhintoja ja silti saa omansa pois.

Olin tänään facebookin askartelutarvikekirppiksen kaupanteossa läheisessä kaupungissa. Ostin 28 vetskaria ja 33 magneettinappia hintaan 5,50. Sanoin maksavani ainakin 6e ja lopulta tänään heitin kouraan 8e ja sanoin että se on sitten tasan. :) Ikipäivänä en tuommoista määrää tarvitsemiani juttuja olis löytänyt noin halvalla! Päätin piipahtaa parilla kirpparillakin, sillä kyseisen kaupungin tarjontaan en ole aiemmin tutustunut ikinä. Ja siitä se sitten lähti...

Pussilakana 2e. Mulla on tällainen vaaleanvihreäkin, josta on ommeltu pari verhoa.


Lautaskokoelma kasvoi kahdella. Euron kappale. :) Onkohan näitä olemassa myös normikokoisia syviä lautasia? Oon onnistunut löytämään yhden jälkiruokakulhon ja yhden pikkulautasen.


Spagettipurkki 2,5e. Tää muistuttaa vähän sitä Beautiful home -sarjaa ja uskoakseni olis myös oikean kokoinen spagetille. Eräältä rompetorilta ostin spagettipurkin pari vuotta sitten ja kun olin laittanut spagetit purkkiin, niin eipä mahtunut kansi kiinni.. Olis pitäny omat spagetit olla mukana testiä varten. Silmämääräisesti tämä vaikutti isommalta. Keltainen pikkusanko 1,8e.Sininen pallopaita 1e. Vähän on nyppyinen mutta väliäkös tuolla. :)


Silikonimuotti, isot sydämet 3e. Joskus aion minäkin sitä saippuantekoa kokeilla ja sitten on muotit valmiina -isot ja pienet sydämet.


Kivoja koukkuja 4kpl 3e. Mulla on saman sarjan pari kukkapurkkiakin.Sitten hiukan ammattikirjallisuutta. 2e. Oikein jees!


Emalivati 2e. Tähän tulee multaa ja muratti. Tapahtuuko emalille muuten jotakin kohtalokasta jos tuohon päälle laittaa vaan suoraan mullan? Vai pitäiskö laittaa joku muovi alle ja sitten vasta multa?


Vintiltä löydettiin puulaatikko jossa oli myös ristikko ja koko homma oli täynnä hiekkaa. On kuulemma ollut idätyslaatikko joskus vuosikymmeniä sitten. Ajattelin aluksi että sinne saisi kivasti jotain pientä askartelutarviketta, mutta se on likaisuusasteeltaan sitä luokkaa että eiköhän joku kasvi päädy tuohonkin.


Kotikotona takapihalla viinimarjapensaat on alkaneet tehdä tänä vuonna lehtiä. Olikohan viime kesä vai peräti edellinen kun ne maahan kaivettiin. Ensi kesänä voidaan saada jo marjoja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti