keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Käsillätekemisen Taikaa

Mukavia tällaiset vapaapäivät keskellä viikkoa! Oli ensin aikomus pitää ompelupäivä, mutta kohtalo laittoi vähän kapuloita rattaisiin. Nimittäin katkaisin koneenneulan ensimmäistä kertaa ikinä sitten nelosluokan (silloin suoritin ompelukoneen ajokorttia ja ihmettelen, miten mulle ikinä sitä myönnettiin kun ottaa huomioon katkottujen neulojen määrän..). Pari palasta lensi kaaressa lattialle ja totesin, että ehkä syytä ottaa hetkeksi etäisyyttä. Selailin TAIKA-lehden numerot 4 ja 5, joista allaolevat ideat ovat peräisin.


Ruukun koristelu olis aika hauskaa, luulen! Mulla itseasiassa oliskin tossa kaapissa saviruukku, valkosta akryylimaalia, krakleerauslakkaa ja leimasin. Patinointiainetta ei oo eikä ekan kuvan kohdalla mainittua gessoa (ken tietää mitä se on..). Jos sitä koittas vaikka äitienpäiväks viritellä tuommosta. :)

 
Nääkin oli jotenkin symppiksiä. Oksat ja yleensäkin luonnonmateriaalit tekee askarteluista ja käsitöistä kivan näköisiä. Ruusu on kieputettu akvarellipaperista.


No sitten! Pellavasta saunatyynyjä! Taas ihan huippuidea! Sisällä on styroksimurua! Eikö sille tapahdu mitään saunan kosteudessa? Eikö se muutu mössöksi? Enpä olis uskonut että sellainen toimii!


Ja voi pöllö, mitä kivoja pöllöjuttujakin oli!


Sitten vielä tilkuista avaimenperiä. Kivoja nämäkin. :)

Uskaltauduin muutaman tunnin jälkeen takaisin ompelukoneen luo ja yhdistelin pöllön vetskaripussiin. Ihan kelpo lopputulos. :) Huopanokka sekä ompelulanka kaupasta, muu kierrätysmateriaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti