sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Herttoniemen pihakirppis

Matkasin vkolopuksi Helsinkiin, koska tänään oli Herttoniemen pihakirppis. Viime vuonna kävin siellä ensimmäistä kertaa ja tunnelma oli mainio! Kuka ikinä onkaan idean takana, on sitten hieno ihminen. :) Väkeä riitti niin myyjissä kuin kävijöissä.

Keli oli puolipilvinen ja aika viileä. Tänään hame ja legginsit EI ollut voittajan valinta. No, pääasia ettei satanut. Siinä kohdin olisi ollut aavistuksen turhempi reissu.

Omat löytöni olivat seuraavanlaiset:Nuppipalapeli magneettiaskarteluun 3e, parit helmet yhteensä 50snt, siniset korvarenkaat 1e.
Harmillisesti jäin vaille yhtä i-ha-naa puulokerikkoa. Sen hinta oli VAIN 2e, siinä oli ehkä 7 semmosta lokeroa (vähän siis samantyylinen kuin sellanen muovinen "toimistolokerikko" papereille), täyspuinen. Vähän kulunut päältä, mutta tuunattavissa. No, se oli vähän puolivälin jälkeen meidän kierrosta ja mä mietin että en mä sitä heti mukaani ota vaan kierrellään ja tuun vikana kattomaan jos sen ottaisin. Note to self: jos harkitset ostoa pihakirppiksellä, MAKSA ensin, kiertele vasta sitten. Koska olihan se sitten jo siinä tunnin aikana kelvannut jollekin muulle. En ihmettele. No, ehkä mua odottaa sitten joku paljon kivampi jossakin. Toi olis vaan ollu niin mainio kaikille skräppipapereille ja semmosille kun niillä ei nyt oikein ole kunnollista säilytyspaikkaa. Harmittelu sikseen.

Poikkesin vielä kotimatkalla kaverin luona, joka oli mummonsa asunnosta pelastanut muutaman aarteen ja ajatteli että voisin tykätä.


Mikä kangas!! Ja hyväkuntoinenkin vielä!


Noin 10 vuotta vanha ompelukirja, jonka avulla pitäis onnistua aikalailla kaikki ompeluun liittyvä. :)


Tätä kasaa katsellessa silmä lepää. Mun on kai pakko ihan vähän myöntää, että mussa alkaa näkyä hamstraajan piirteitä. Mitä mä IKINÄ teen sadoilla napeilla? Mutta sitten kun niitä kerran tarttee johonkin uuteen, kivaan askarteluideaan niin onpahan mistä valita! ;)

Näihin tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti