maanantai 24. syyskuuta 2012

Kierrätystä

Työpaikan vihervastaavana askartelin tänään pikkuiset ohjeet koskien paperin ja kartongin lajittelua. Aika hyvin on pihassa bokseja eri jätteille, vaan niin kovin helppoa on heittää sekajätteisiin kaikki. Tykkään pestistäni kyllä kovasti! Tässä päivän tuotos:


Jaan tuommoiset jokaiseen ryhmään. :) Pakkokäännytystä tää ei ole, vaan sanotaan vaikka tiedonlisäämiseks. Työnsarkaa riittää, mut onneks mulle on annettu sopivasti maailmanparannusgeenejä.
Viikon Eko-intoilu, jonka laitoin pariin oveen oli seuraavanlainen: Rikkinäisten satukirjojen kuvat voi hyödyntää synttärikorteissa, lorukorteissa, sadutuksessa tms. Huomioi myös kirppareilta löytyvät satukirjat.

Kirpparilta löysin lauantaina nämä:


2,20e oli hintaa. Ei aukee ihan niin nätisti ku olin ajatellu -noin ohutta kun on. Mutta kyllä tolle käyttöä keksii silti.
Tänään testasin pilttipurkin koristelua. Kuviopaperin päälle tulee vielä tietokoneella kirjoitettu etiketti. Lopputulos oli kelvollinen, joskaan ei täydellinen. No, ensimmäinen tuo vasta on, joten ehtii hioa koristelua paremmaksi. :) Teen vielä illalla muutaman lisää samalla paperilla ja kankaalla. Käsillä tekeminen on kyllä rentouttavaa ja kivaa.


Tuuli oli puolestaan kierrättänyt yhtä ja toista yön aikana pihassa. Heräsin moneen otteeseen yöllä kovaan meluun. Ensin luulin että ukkostaa, mutta ei salamoinut lainkaan. Lisäks semmonen kova kolina kesti ihmeen kauan ollakseen ukkonen. 2:51 heräsin ekan kerran ja siitä aamuun saakka tuntu että vähän väliä olin hereillä. Sitte aloin miettiä että on pakko olla katosta pelti irti kun semmosta melua kuuluu. Odotin vähintään että pian sataa vettä sisään. Aamulla selvis, että oli tosiaan tuullu aika reippaasti. Mun ovesta oli pudonnu metallinen Welcome-kyltti maahan ja ovimatto oli vaihtanu paikkaa. Pihassa ollu kartion mallinen pajuhässäkkä missä oli köynnöskasvi, oli nurin sekin. Pohjoistuuli oli viilentäny vähän asuntoakin. Kotiintullessa iltapäivällä yläkerrassa oli vain 17 astetta. Tänään siis laitoin patterin päälle ja kannoin puuvajasta pesällisen verran puita sisään.

Sadepisaroiden ropinaa,
maahan lehti puusta putoaa.
Syksy saapuu hiljalleen,
siirtää kesän eiliseen.

Nyt takaisin askarteluhommien pariin. :)

3 kommenttia:

 1. kivoja juttuja. :)

  Jostain syystä mulla näkyy tässä postauksessa vaan yks kuva. Tekstistä päätellen kaks kuvaa jaa ennen pilttipurkkikuvaa näkymättä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hanna. :) Kumma juttu, mulle näkyy kaikki kolme kuvaa. Ekassa on Lassila & Tikanojan lajitteluohjeet paperille ja kartongille, toisessa taas eri värisiä paperinaruja. Ehkäpä tällä Bloggerilla on vaan huonot hetkensä.. ;)

  VastaaPoista
 3. tai ehkä se on vaan mun kone mistä ne ei näy... :D

  VastaaPoista