sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Viikonloppuretki Turkuun

Muutama viikko sitten se idea syntyi; Turkuun olisi päästävä pitkästä aikaa. Käytiin aluksi äidin ja isän kanssa syömässä Dennis-pizzeriassa -isä halusi synttärinsä kunniaksi tarjota ravintolaruuat. Maistoin ensimmäistä kertaa ikinä kylmäsavulohipizzaa. Lisäksi siinä oli aurinkokuivattua tomaattia, sipulia ja rucolaa. Oikein mainiota!

Sitten vanhemmat jatkoivat kotia kohti, minä ystävää hakemaan kyytiin ja suunnaksi Jättirätti ja Muovitukku. Aarteita löytyi..
Tähtikangas oli ihanaa! Mitä siitä syntyy, en tiedä. Aika näyttää. Siniset kukat veti puoleensa tuossa korissa ja päätin että alan ostaa enempi hedelmiä niin on sitten täytettä uudelle löydölle. Pieni metalliämpäri on roskikseksi yläkerran askartelunurkkaukseen. Juuri sopivan kokoinen.


Näistä osa on kirpparilta, osa Muovitukusta. Akryyliväri oli alle 3e elikkäs aika edullista. Muovitukku ei nimenä mulle sanonu yhtään mitään, mut kivoja juttuja siellä oli, mm. sisustus- ja askartelurompetta. :)
Tuolta suunnaksi Skanssin Tiger, joka oli avattu tällä viikolla. Mukaan tarttui 3 ostosta.


Muistikirja työjutuille, lahjapaperi ja -naru. Yhteensä taisi olla vitosen.

Päivän shoppailut oli sillä hoidettu ja siirryttiin ystävän luokse istumaan iltaa. Nautittiin mainiota suklaakakkua ja kaffetta. Ilta-aurinko oli kaunis ja käytiin pienellä kävelyllä. Nappasin muutaman syyskuvan ohimennen.


Ja muutaman lisää:Sunnuntai-aamuna kello herätti klo 8, koska oli vakaa aikomus olla ensimmäisen kirppiksen ovella yhdeksältä. No, auto starttasi noin klo 9:05. Kierrettiin päivän aikana yhteensä 6 kirppistä, aikaa kului noin 6 tuntia. Aarteita löytyi, kuinkas muutenkaan. Olisin kovin kaivannu jotakin syksyvaatetta löytyväksi, vaan ei sen suhteen onnistanut. Astioita sen sijaan löytyi vaikka ja kuinka! Astikaappiin sopii hyvin tuommoisia erilaisia, 1-2 kutakin. Oranssia kukkalautasta mulla olikin kaks syvää versiota, aikaisemmin kirpparilta löydettyjä. Oli hauska löytää perheenlisäystä!

Siniset kupit ja lautaset oli erityinen aarre. Lapussa oleva hinta oli 2e ja pöydässä -50% tarjous. Ei jäänyt paljon hintaa tälle setille! :) Lapuissa on vielä irrottelemista, ei lähtenytkään irti ihan noin vain.

Vielä turkoosit villasukat, just sopivat!


Pippuripurkista unohtui ottaa kuva, mutta on siis samanlainen valkoinen mustalla tekstillä kuin keittiö-postauksessa olevat purkit. Kokoelma sai siis lisäystä sekin. :)

Oikein tosi hyvä ja kiva viikonloppu! Energiaa tuntuu olevan vaikka muille jakaa -nyt tuntuu, että koko viikko menee tässä superlatauksessa!
Töihinkin lasten kotileikkiin löytyi kivoja juttuja -ne tosin jätin autoon odottamaan huomista. Tarvii kuvailla lähipäivinä kun saa aseteltua paikoilleen.

Palaamisiin siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti