sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Tuunausta ja lomahaaveita

Lupasin muutaman kuvan aarteista, joita löysin päiväkotiin. Tässä tulee:
Sydänmukeja löytyi neljä kappaletta, kolmesta eri pöydästä. Suosittu myyntiartikkeli mitä ilmeisimmin! Hintaa mukeille tuli yhteensä noin euron verran. Kannu oli pari euroa, kattila 2,5 ja keltainen pikkuastia muistaakseni euron. Astiasto kiikutettiin lasten toimesta jo pöydän alle tehtyyn majaan, jonka pehmusteena on ihanalla retrokukkakankaalla verhoiltu patjankappale. En kehdannu alkaa noita siirtelemään, joten kuvaus tapahtui pöydän alla.

Sitten tämän viikonlopun projekti oli puunkantotelineen maalaus. Muistelin, että olen joskus nähny meillä puuvajassa semmoisen, joskaan en muista että sitä oltais ikinä mun kotona asuessa käytetty. No, sieltä se löytyi kuin löytyikin ja isä muisteli että olisi isänsä nikkaroima elikkä mun pappan tekele. Maalasin sitä samalla värillä millä taannoin yhtä kirjahyllyäkin. Tarkotus on vielä tehdä akryyliväreillä siihen jotakin koukerokoristeita. :)


Lyhyen postin loppuun vielä viisi hyvää asiaa tänään, tai paremminkin tänä viikonloppuna.

1. Sain pilttipurkkeja tarvitsemani määrän ja lahjottajat oli ystävällisesti liottanu niistä pois jo etiketit joten säästyy siltä vaivalta. :)

2. Keräsin kotipihasta kassillisen omenoita. Niistä osan annoin naapurille kun pihassa törmättiin. Loput vien huomenna töihin.

3. Löysin Salon suurkirppikseltä pussillisen erivärisiä paperinaruja. Oikein hyviä kuorinta-ainepurkkeihin koristeiksi!

4. Paikka kaksipäiväisiin joulumyyjäisiin on varmistunut, joten innolla tekemään tuotteita myyntiin, hurraa! :)

5. Ensi talven lomafiilis alkaa jo vähän nostaa päätään. Siihen liittyen eräs inspiroiva kuva joka on kopioitu sivulta travel.wallpapers.tc. Näihin maisemiin muutamien kuukausien kuluttua!


1 kommentti:

  1. http://www.facebook.com/SinisenSiivenSatuja#!/SinisenSiivenSatuja Tääl mä oon kans. :)

    VastaaPoista