maanantai 8. lokakuuta 2012

LokaKuulumiset

Onpas taas kulunu aikaa siitä kun viimeks oon kirjoitellu. Kuvia ei tähän postiin nyt liity -kunhan jotakin elonmerkkiä raportoin. :)

Joulumyyjäisiin on enää vajaat 2kk. Vielä mietin paria myyntiartikkelia lisää neulatyynyjen, kuorinta-aineiden ja joulukorttien lisäksi. Kuorinta-ainetta tein pienen tipan verran ja oikein mainiota oli! Piparminttu oli oikein jees tuoksu siihen! Ja vaikka lisäsin vähän hunajaa vielä sitkeyttä antamaan, niin piparminttu jäi silti päällimmäiseks tuoksuks. Hyvähyvä! Mietin vielä että vois kirppareilta hankkia pikkulusikoita niihin purkkeihin lisäksi. Toivottavasti semmosen saa nätisti kiinnitettyä kylkeen.

Joulukortteja varten aion hankkia Sinooperista hiukan skräppäysmateriaaleja. Jotain vanhan ajan joulukuvia. Semmoset on kauniita. Tampereen Sinooperissa en ole ennen käynytkään -tänään katoin netistä osoitteen ja koitan tällä viikolla ehtiä käydä. Viikonloppu on onneks vapaa niin on aikaa puuhailla sitten taas parin päivän verran noita joulujuttuja. :) Neulatyynyjä varten käyn huomenna hakemassa 12 ananaspurkkia kun ei ole saanu aikaseks tässä aiemmin ja kun tänään koitin, navigaattori oli toista mieltä. Sinooperi on kuuteen saakka auki arkisin, joten huomenna on vähän niin ja näin ehtimisen kanssa. No, torstaina tai perjantaina viimeistään ehtii kun on lyhyemmät työpäivät.

Tänään töissä askarreltiin muksujen kanssa unilampaita. Tuli aika hellyyttäviä -joskin yksi leikkasi vahingossa lampaalta pään poikki, toinen taas 3 jalkaa. :) Kattoon on nyt kiinnitetty pari ensimmäistä kaveria. Valkoseen pahviin sai jokainen piirtää ite lampaan, leikata sen ja liimailla villanpalasia. Halutessaan sai vielä tehdä tähtiä ja kuita unitunnelmaa luomaan. Valkosta harsokangasta kiinnittelin myös palasia kattoon. Ilman valaistusta näyttää kyllä aika kivoilta! Ja ilmastointi niitä lampaita kivasti vähän pyörittelee. :) Tai siis huomenna sen vasta huomaa, liikkuvatko mihinkään kun on hieman tuota villapäällystettä kavereilla..

Posti toi tänään kortin New Yorkista, jossa yks italialainen ystäväiseni on parhaillaan käymässä. Pyysi muakin mukaan, mut raha- ja lomatilanne ei oikein salli visiittiä sinne. Viikonlopuksi kun ei ihan ole järkeä lähteä vaan se helpolla olis sitte 1,5 -2 vkon reissu. Kortissa oli vapauden patsas ja siihen soihdun päälle oli ystäväni piirtäny tikku-ukkoina itsensä ja mut. Tuli kyllä heti semmonen maailman valloittaja -olo! Että mitä tässä elämän kanssa jahkailee? Nyt on se hetki kun pitää nähdä maailmaa, ehkä ostaa lähitulevaisuudessa asunto ja Oikeesti tehdä niitä asioita, mistä pitää. :) Onks tää nyt sit alustava kolmenkympin kriisi? ;) Tai siis sen ennaltaehkäisyä.

Suorittaa pitäis kauheesti koko ajan ja nytkin mietin, että pitäis tehdä jotain oikeesti tehokasta vielä illan aikana. Mun to do -listasta ei kohdat lopu, mut mitäpä jos lisäiskin sinne semmosen että "opettele olemaan laiska, mutta onnellinen". :) Aivan hyvä ihminen voi (kai?) olla vaikkei koko ajan sinkoilekaan puuhien parissa.

Laiskaa ja onnellista iltaa sullekin, joka tämän luet! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti