torstai 20. syyskuuta 2012

Viisi hyvää asiaa tänään

Piti olla aikaansaava ilta ja edesauttakoon tämä kirjoitus koneesta irrottautumista ja käytännön tekoja. :)

Ystäväiseni on kirjoittanut blogiinsa satunnaisesti aiheesta 5 hyvää asiaa tänään. Idea oli siinä määrin mainio, että taidanpa omiinkin posteihini sisällyttää vastaavan osion aina välillä tai miksei ihan joka kerta! Tämän hetken hyvät asiat ovat...

1. Mä olen hurjan inspiroitunut kuorinta-aineiden tekemisestä itse! Olen fb-kirpparin kautta varaillut pilttipurkkeja, keräillyt purkin kansien päälle sopivia kankaita, miettinyt etikettejä ja tuoksuja. Tämä inspiraatio on siis vielä toistaiseksi vain ajatuksen tasolla -täytynee pian tehdä koeversio ja katsoa, mitä siitä tulee. Netistä löytyy ainakin englanniksi paljon hyviä sivuja aiheeseen liittyen.

2. Lähettelin tänään kopioita työtodistuksista palkanlaskijalle siinä toivossa, että saan jonkinmoista ikälisää. Semmosta kuulemma myönnetään kun on työvuosia takana 5. Tosi nopeesti tuntuu tämä 5v kuluneen kyllä! Paljon on vuosia vielä edessä ja toivottavasti innostus tähän työhön säilyy samanlaisena.

3. Pidin muksuille jumppaa kolmena aamupäivänä. Tuli hyvä mieli kun näki innostuksen hymyä jokaisen kasvoilla ja kun lopuksi kysyin, mikä oli kivointa, suurin osa vastasi KAIKKI. Erityisen hulvaton oli leikki, jossa mä olin "höpsö lintuemo", edessäni pieni ämpäri täynnä linnunmunia (hernepusseja). Lintuemo ei tajunnut että munien piti olla pesässä vaan heitteli niitä ympäriinsä. Lasten tehtävä oli palautella munia yksi kerrallaan takaisin pesään mahdollisimman nopeasti. Pikkuapulaisia nauratti alkuun niin kovasti, että oli vaikeuksia pysyä pystyssä. :)

4. Olen saanu tehtyä partiohuiveihin huivimerkkejä kangasväreillä nyt yhteensä 18kpl. Se on usein vähän semmosta "ei-kenenkään-hommaa", mut otinpa nyt asiakseni niitä tehdä kun on uusia jäseniäkin tullut muutamia. Tänään tuli myös postia ensi vuoden kursseista ja pikaisella vilkaisulla vaikuttaa kivalta. Välillä mietin, että tekis varmaan hyvää pitää välivuosi lippukunnanjohtajuudesta mut toisaalta mä kyllä tykkään pestistäni vallan paljon, että eipä siitä niin kiire ole luopuakaan. Eipä kyllä pestin ottajiakaan ole tiedossa, joten spekulointi turhaa. :D

5. Syyskuu on kääntynyt jo loppupuolelle vaan enpä ole vielä laittanut patteria päälle. Kakluunissa palaa puut tälläkin hetkellä ja viikonloppuna otan mukaan kotinurkilta taas pari kassillista. Ulkolämpötilakaan ei vielä mikään hurjan kylmä ole, mutta viilenee koko ajan. Tänään oli jo päällä paksumpi takki. Klapeihin liittyy myös yks mun viikonlopulle suunniteltu projekti. Siitä kuvia ehkä sunnuntaina! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti