tiistai 4. syyskuuta 2012

Kurkistus keittiöön

Mulla oli vähän sellainen ajatus, että voisin hiukan raottaa Sinisen Siiven sisustusta -ainakin siltä osin mihin olen tyytyväinen. :)


Kauppalistan kuva ja teksti ei ole kovin suuntaa-antava tässä tapauksessa. Keittiö oli suurin syy, miksi lähdin Helsingistä Tampereelle asti asuntonäyttöön. Ostin kauppalistavihkosen Hgissä asuessa Forumista jostakin pikkuliikkeestä, jonka nimeä en muista. Helsingin keittiö ei ollut mikään unelma, mutta kuvat tästä sinisestä tapauksesta sai asuntoinnostuksen todellakin vauhtiin! Oikein kivoja tuommoset magneetilla jääkaapinoveen kiinnittyvät vihot -tykkään!


Siniset Unikkoverhot kuului kalustukseen. En ole liiemmin merkki-intoilija ja melkeinpä mieluummin katselen retrokukkaa kuin Marimekkoa. Väri on kuitenkin hyvä ja valmiiksi sopiviksi ommellut niin saivat jäädä -toistaiseksi ainakin. :) Verhojen takana on pari kukkalaatikkoa. Sinisiä kukkia ei torilta löytynyt -siinä kohdin ainakaan kun itse sinne menin kukkaostoksille. Valkoiset oli seuraavaksi paras vaihtoehto. Ensi vuonna täytyy olla vähän aikaisemmin liikkeellä asian kanssa.


Siniset keittiönkaapit sekä muutamat avohyllyt -paljon muuta ei ihminen keittiöönsä kaipaa. :)


Lisää ruoka-aineita lasipurkeissa tulossa. Purkit valmiina, aineet toistaiseks omissa pusseissaan ja paketeissaan. To do -listalla tämäkin.
Siniseen keittiöön on löytynyt hyviä aarteita. Siivilä oli hetken heräteostos Ideaparkin MiniManista. Siniset patalaput Ikeasta, vaikken esim. huonekalujen osalta kyseisestä putiikista perustakaan yhtään. Patalaput on kyllä passelit tänne ja vieläpä metallilenksut, joista pysyvät hyvin kiinni tuossa. Spagettipurkki oli löytö Loimaan Rompetorilta ja lintutarjotin Ikeasta sekin. Tarjotinta en paljonkaan tarvi -lähinnä sisustuksen takia hankkinut. Vaiks eipä sitä tiiä kuinka paljon ens keväänä ja kesänä sitä kahvittelee pihalla ja sitten tuolla kantaa esim aamiaista. :) Tunnustan omistavani 3 tarjotinta. En silti myönnä olevani hamstraaja.Pienet lasipullot hankin joskus muinoin Tiimarista. Tykkään edelleen, vaikka monta vuotta ovat jo kulkeneet mukana. Räsymatto sopii tämän asunnon tunnelmaan just eikä melkein! Moderni induktioliesi ei ehkä kuulu ihan samaan kategoriaan.. :)Arabian tuommosen taulun sain muistaakseni muutamia vuosia sitten äidin tädiltä. Merkki selvis mulle ehkä pari kk sitten -en tosiaan niitä oikein tuijottele ja yleissivistys mitä tulee Arabian astioihin on lähellä nollaa. Mut kaunis tuo on ja sopii tänne. Turkoosi peltipurkki on Tiger-kaupasta Hgin Itäkeskuksesta. Kauppa ei ole siellä vielä kovin kauaa ehtinyt olla, mutta on ehkäpä yksi harvoista asioista mitä Helsingistä kaipaan.

Iltateetä juon tässä samalla sinisestä mukista, joka on kirpparilöytö. Itseasiassa noita löytyi kaksi. Suurin osa mukeista mulla on kyllä aivan sekalaista settiä, harvinaista että näitä on kaksin kappalein! Taustalla lasipurkkeja, jotka odottavat täyteaineita.Astiakaappi on yksi, mistä oon ehtiny haaveilla aika pitkään ja nyt mulla sitten sellainen on ollut pari kuukautta. Hyllypaperia ja sekalainen kokoelma lautasia. Haaveena on vieläkin sekalaisempi setti kunhan vähitellen kirppareilta löytää mieluisia. Vielä toistaiseks aika moni on Ikean perussettiä.

Viimeisin kirpparilöytö oli Tampereen Radiokirppikseltä toissapäivänä. Tarjotin, kuinkas muutenkaan. Tämä sitten sisältyy siihen kolmeen kappaleeseen! ;) En voinut jättää sitä sinnekään, sillä en usko että kovin monella muulla on trendy blue kitchen! Tähän ajatukseen ja kuvaan päätän tämäniltaiset tarinoinnit. Muistathan Sinisen Siiven Sadut myös Facebookissa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti