tiistai 29. lokakuuta 2013

Melkein ammattiompelija

Jos seinään sais vedellä rasteja niin nyt olis sen paikka! Nimittäin suurien saavutusten saralla!
Pääsin penkomaan erään jo täältä poistuneen vanhuksen kangasaarteita ja pakkasin viidestä muovikassista omaani kivoja kuoseja sen enempää kankaita levittelemättä. Kotona paljastui että muutama niistä oli esimerkiksi enemmän tai vähemmän keskeneräisiä mekkoja. Arviolta kokoa 44.
Meinasin jo kuvata tän kankaan myytäväksi kunnes sain idean. Kangas oli venyvää sorttia, joten kaventaminen ei voisi olla ihan avaruustiedettä.

Siinä mitään mittoja sen kummemmin otettu. Tosta vyötärön kohdalta nyt vähän mittanauhalla tsuumailin, sitte vaan taitoin mekon puoliksi ja leikkasin vapaalla kädellä uudet saumat. Hihat lähti pois myöskin.


Ja niin kuulkaa kävi (ehkä ekan kerran ikinä) että tämä aavistuksen kokeileva ompelupaja ONNISTUI! :) Ei tiedä vaikka tällä onnistumishuumalla sitä keksis kokeilla jotain muutakin vaateprojektia. ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana mekko ja ajaton malli! Sopii sulle tietenkin värien ja pallojen puolesta täydellisesti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuli kytllä kiva! Vielä mietin että pitäiskö helmaa lyhentää sillai että olis vähän alle polvipitunen. Kun ei oo pituudella siunattu kantajaansa niin näyttäs ehkä vähän pidemmältä sitten.. :) No, saa nähdä riittääkö into enää vai onko pian jo mielessä uudet projektit.

      Poista