tiistai 22. lokakuuta 2013

Käsilaukun syövereistä..

Luinpa tossa äsken kaverin blogista jutun käsilaukun sisällöstä ja lopussa haastettiin muutkin tekemään samoin. Kaikkeen sitä ihminen ryhtyy. Tässä siis, olkaa hyvät.

Nyt viime päivät on kulkenu mukana tämmönen kirpparilöytö. En muista mistä tämä on mukaan tullut, mutta paria euroa enempää ei ainakaan maksanut. Oikein kiva kassi. Tilaa on ja väri on sopiva.


Ensimmäiseksi esittelisin HARKKOSAKSET! Kai jokaisen menestyvän naisen käsilaukussa tarttee tämmöset olla? Ei ikinä tiiä, millon harkkosaksia tarttee! Tässä kohtaa alkoi jo huvittaa itseäkin että mitä ihmettä mä kannan mukanani. Luulin vielä että tää on siisti laukku ja ihan esittelykunnossa. Höyhen on leijaillut petikamppeiden mukana kun täällä oli suursiivouksen meininkiä tossa vkoloppuna. Ei siis käsilaukun sisältöä.
Mutta siis sakset oli mukana siksi että niillä leikattiin töissä semmosia viirikankaita.


Työpaikan avaimet sekä henkilökortti. Mä en osaa pitää avaimia kaulalla ja pitkä nauha on aina tiellä. Niinpä oon laittanu omani solmuun. Osuu käteenkin paremmin ja voi laittaa esim taskuun niin että saa tosta solmusta vetästyä pois helposti. :)


Puuteri kulkee mukana joskus, koska esimerkiks tänään oli iltaan asti menoja ja ajattelin näyttäväni mahdollisesti luolahirviöltä jossain kohtaa päivää.
Ja voi jestas! Sitten on pipon tupsu! :D Ostin Tigeristä pipon ja tupsu lähti ekana käyttöpäivänä. En mielestäni seikkaillu missään ryteikössä joten oman tulkintani mukaan se on pudonnu ihan itestään. Löyty autosta kuskin penkin takaa. Kauhia homma tikata takas kiinni. Taidan jättää väliin.


Lompakko. Alkaa olla jo hiukan parhaat päivänsä nähny mut tykkään niin kovasti etten oo hennonu heittää vielä pois.


Nuotit odottaa sopivaa hetkeä päätyä töissä laulumappiin. Ei käy ihan päivässä näemmä..


Partiokurssin pohdintatehtäviä omaan koulutusrupeamaani liittyen. Piti näitä kirjotella koneella vaan eipä oo saanu aikaseks.


Nuoren Suomen Leikkipiha-kortit on ihan huiput! Tilasin itelle kun Vauhtivarpaat -liikuntamateriaaleis niitä mainostettiin. Oon aikasemminki saanu hypistellä noita mut nyt mainos sai tarttumaan toimeen. Paljon kivoja vinkkejä miten pihaa ja pihapuuhia voi kehittää. :)


Aina on hyvä laukussa olla myös lautanen. Tämän Arabian lautasen tarjoili Kontin tuunauslaari kuitissa näkyvään hintaan. Tulee kynttilälautaseks. Oikein hyvät kaupat -taas. Mut siis mainittakoon että kolme kirpparia ja tää oli AINOA ostos. Tänään myös juoksin ja ostin juoksukaverilta softshell-takin. :)


Näistä kuvista saa muuten aika kattavan kuvan siitä kuka ja mikä mä oon. :)

11 kommenttia:

 1. Sulla on ehkä paras käsilaukun sisältö ikinä :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kakkoslaukussa on sitten vielä esimerkiks teepussi, rikkinäinen rannekello, heijastin (tosi hyvä olla laukussa!), kaks kynää ja semmosta.. Mutta kyllä nää sakset ja lautanen oli aika jees yllärit.. :D

   Poista
 2. Missä sun kaikki pikkusälä ja ihme tilpehööri on!? No okei, lautanen ja sakset menee ihme tilpehööri -kategoriaan, melkonen Milla Magian laukku. :) Mun pitää kyllä kanssa tehdä tämä heti kun tulee riittävän tylsää, eli ehkäpä heti huomenna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no nepä onkin toisessa laukussa joka lojuu tossa lattialla. Voi olla että sen pikkusälän määrä saikin mut vaihtamaan toiseen laukkuun sen sijaan että olisin siivonnu ton toisen. :D Sitte ku pikkusälä valtaa tämänkin niin ei varmaan auta muu ku ryhtyä raivaushommiin.. :)

   Poista
  2. Aa, niin tietysti. Itellä kun on vaan yksi laukku käytössä niin sinne kertyy ihan uskomattomat määrät kaikkea epämääräistä, ja sitten kun sen kerran vuodessa ruokkoaa niin sen jälkeen sitä on taas hetken aikaa hiukan kevyempi kantaa. :)

   Poista
  3. Se on kyllä ihmeellinen juttu että äärimmäisyyksiin pitää sen pikkusälän kanssa mennä ennenku alkaa selvitellä laukunpohjaa. Sitten kuitenki monta kertaa viikossa saa pari ylimäärästä sydämenlyöntiä kun esimerkiks puhelin ei meinaa löytyä sen tavaramäärän keskeltä. :D

   Poista
 3. Monipuolinen laukun sisältö, yllätyksiä täynnä :D
  Itsellä on kanssa ollu kulkukortti/henkilökortti solmussa, kun kaulassa tuntuu olevan vaikeaa pitää roikkumassa. Useimmiten ollu vyössä tms. kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että yllätyin kyllä hiukan itsekin. :) Pitäis ehkä usemminkin tehdä tämmösiä katsauksia. Tää nyt vielä oli tämmönen vitsikäs kooste mut vois olla totista touhua listata esim. omistamani kengät, mekot tms..

   Poista
 4. Tarkkaan piti tiirata toi sun työavainkuva. Kyllä sitä ihminen on utelias. Kummallisen paljon bloggareita löytyy tästä lähitienoosta. Et sääkään meinaan näytä kovin kaukana olevan. :-)

  Mää postasin laukustani täälä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä koitin vähän peitellä jotain kohtia kortista (tiiä vaik jollain numerosarjalla pääsis käsiks johonki maailmansalaisuuksiin!) mut tarkkasilmäset tiätty bongaa vaiks mitä juttuja! Mä majailen tässä isommassa kaupungissa ja sun torppa tais olla sit toiseen suuntaan tästä ehkä? Ei yhtään tiedä monestiko ollaan samoilla kangaslaareilla oltu vaiks Kontis!

   Poista
  2. No ei tiiä, voidaan tosiaan olla törmätty joskus. :-D

   Poista