lauantai 19. lokakuuta 2013

Leppoisa Lauantai

Kotipäivissä ihan parasta on herätä ilman kelloa. Tänään se tapahtui 8:50. Mahtavaa. :) Toinen ihana asia on pukeutua hölmöihin kotivaatteisiin. Ei tartte hiuksia asetella eikä ripsivärejä sutia. Etuhiuksia kun oli hiukan häiritsevästi tossa edessä niin sonnustauduin sitten "ninjahuiviin". Ei ihan viisaimman näkönen ikinä mutta eipä oo tarvinnu kotiovesta poistua. No, sen verran sentään että vein roskat ja nappasin luukusta eiliset postit. :) Ei silminnäkijöitä.

Aamukaffetta juodessa huomasin hauskan jutun. Kun ikkunasta katsoo tietystä kohtaa, on toisella puolella talvi ja toisella syksy. Ikuistin sen sitten ihan tännekin -uutisarvo kun ylittyi.


No sitten luonto tarjoili taas parastaan! Alkoi sataa rakeita! Oikein isoja! Niin isoja etten oo varmaan ikinä ennen nähnyt. Niitä tuli hetkessä paljon ja avasin kuissit kattoikkunan, ojentelin kättä ulos ja nappasin turistikuvan. Hihittelin siinä että kylläpä on järki tästäkin kaukana. Hetkeä myöhemmin kokoilin lattialta kymmenkunta raetta isompien vesivahinkojen välttämiseks. :)


Seuraava kiinnostava asia on se, että pesin onnistuneesti sinisiä juttuja. Esim. yhden sammaritakin josta olin varma että se päästää väriä kun ei varmaan ikinä oo pesty.. Mut kuulkaa tuommonen Dr. Beckmannin värinkerääjärätti se onkin oiva keksintö! Alkuun vähän epäilyksellä suhtauduin koska sehän siis näyttää vaan pyyhkeeltä, tuntuukin siltä mut niin vaan kuulkaa ei värit levinny esim. pipon valkosiin kohtiin! Jeah! Tämä ei ole maksettu mainos mutta totean että hyvä oli.


Askartelu- ja kangasnurkkaus on saanut tänään kyytiä. En oo koko sinä aikana mitä oon tässä asunu (1v 3kk) käyny läpi askarteluromppeita ja nytkin jäi vielä osa vaille tarkempaa tsekkausta mutta kylläpä vaan kameralla oli hommia kun otin kuvia ylimääräisestä ja laitoin face-kirppareille myyntiin. Kankaita karsin kanssa reilulla kädellä (motiivina se, että voi hamstrata lisää.. ;))


Alla sen pinon alkua, mikä joutaa myyntiin. Osa niistä onkin jo kaupattu eteenpäin, jes!


Mä oon tänään tehnyt niin paljon kauppaa että kyllä innolla odotan postivirkailijan ilmettä kun mä kiikutan tiskiin 5 pakettia ja luultavasti enemmänkin. Lisäksi multa tullaan kotoa noutamaan pikaisen laskutoimituksen tehtyäni 17 juttua.

Vaihdossa saan mm. 53kpl Lidlin tummasuklaalevyjä, jotka jatkojalostan joulusuklaiksi myyjäisiin. Hih! On pitäny jo useamman tavaran varaajille sanoakin että emmä ole mikään ahmatti vaan tässä on ihan kunnialliset aikeet. :D

Ehkä raivaushommat on tältä päivältä pulkassa, huomenna sitten jatkuu. Ehkä kiinnostais vähän kurkata yhtä kirppistäkin, missä en oo ennen käynyt.. :)

2 kommenttia:

 1. Mä sitten tykkään tämmösistä kotipostauksista! Ja hei kuin hieno kuva tuo talvi/syksy! :)
  Mulla on kanssa tuommonen värinkerääjäliina, ilmeisesti jostain tullut kylkiäisenä, enkä tajua kyllä ollenkaan millai se voi toimia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä koitan jatkossakin lisätä tänne hiukan tota kotoilua eikä pelkästään sitä, mitä kirppareilta kannan kotiin. Millasen kuvan siitäki tavaramäärästä saa.. :D Vaikka siis onhan sitä..

   Poista