maanantai 19. elokuuta 2013

Pöydänsiivousreissulla

Kävin tänään vielä siivoomassa omaa kirppispöytää, jonka tyhjennän huomenna illalla. Piti siinä samalla kiertää muutkin pöydät kun omaani oli eksynyt pari tavaraa muista ja hyvähän se on vähän tsekkailla onko omiakin romppeita siellä täällä. En voi kyllä kuin ihmetellä millä tavalla ihmiset niitä pöytiä myllää! Jos vaate putoaa henkarista, niin ei oo vain yks tai kaks ihmistä joilla on niin kiire ettei ehdi ripustaa takaisin. Vaikkakin siis onneksi sitä henkaritilaa on reilusti, että saa kaikki vaatteet sinne. Vaikkei pöydällä olis viikattuna kuin pari-kolme, niin ei mene kauan kun on levitetty niin ettei näe, mitä muuta pöydässä on. Noin, avautumis-osio oli tässä.

Pari viikkoa sitten kannoin kirpparilta mukanani mustat saappaat, joissa on valkosia palloja. No, tänään yhdestä rekistä pilkisti takki joka olis hyvä kaveri saappaille. Varovainen vilkaisu kokolappuun ja hyvältä näytti. Sitten hintalappu.... Yksi euro!! Leuka loksahti alas sen verran että hyvää piilokamerasettiä olis ollut. :D Alkoi itseäkin hymyilyttää tämä ilahtuneen spontaani reaktio..


Sitten ihana puinen naulakko, 0,50e. Ehkä joulupakettiin tämä. Kerrankin oon ajoissa!! :)


Paita ei nyt ehkä ollut mikään uskomattomin löytö, mutta ihan jees. Marimekon paita 2e. Samasta pöydästä kuin takki. Siinä olis ihana sinisävyinen mekko roikkunut myös, mutta lapussa luki imetysmekko. Jätin odottamaan oikeaa kohderyhmää.


Vanhat pyykkipojat 0,50e ja töihin bongatut Uno-kortit 0,25e. Niin hyväkuntoiset, että tuskin on kovin montaa peliä pelattu.


Semmosia tänään. En ole unohtanut lempipaikka-haastetta -vielä mä siihenkin tartun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti