tiistai 6. elokuuta 2013

Sekalaiset kuulumiset

Nyt on semmonen hetki kun päässä on sata ajatusta eikä meinaa saada mistään kiinni. Olkoon tämä postaus siis ihan pelkkää ajatustenpurkua. Ota tai jätä. ;)

Arki on alkanut tuttujen työkuvioiden parissa. Ilmassa on innostunutta jännitystä, millainen alkavasta vuodesta tulee. On hauska seurata vierestä, kuinka 5-vuotiaat solmii uusia kaverisuhteita. "Voiksä olla mun kaa sitte ku sä oot syöny?" Miksei tuo enää aikuisella iällä käy noin kätevästi? Tänään iltapäivällä saatiin idea, että voitaisiin henkilökunnan pukuhuoneen oveen laittaa aina kuva viikon tyypistä. Sitten muut sais kirjotella kivoja terveisiä ko. henkilölle ja sitten seuraavalla viikolla taas uus tyyppi. :) Kaikenlaisia hassutuksia sitä keksii kun on vähänkin ylimäärästä aikaa. :)

Pitäis liikkua enemmän. Mä alan huomata sen, että tässä iässä (puhun ku mikäki vanhus) ei taida olla enää ihan sama mitä syö. Mä en totisesti ole mikään terveysintoilija koska ei oo ikinä tarvinnu tarkkailla syömistä. Kauhulla mietin sitä hetkeä jos oikeesti koko ruokalista pitää laittaa uusiksi. Koska ei ole ollu pakottavaa laihduttamisen tarvetta, ei mulla oo mitään säännöllisiä liikuntaharrastuksia. Väitän että pidän uimisesta, mutta en saata muistaa koska oon viimeks käyny uimassa. En ainakaan vuoteen -ehkä kahteen? Lenkkeilykin on ihan kivaa, mutta eipä sinnekään tuu turhan usein lähdettyä. Huomiseks ollaan onneksi sovittu yhden kaverin kanssa lenkkeilyä mulle ihan uusissa maastoissa. Kiva homma! Toivottavasti päästään käymään useamminkin. Huomiseks on kyllä luvattu aika katalaa keliä että saa nyt nähdä päästäänkö edes metsään vai jääkö koko suunnitelma toiselle päivälle. No mutta ajatuksen tasolla suunnitelma on kuitenkin vireillä.

Geokätköily kiinnostais kanssa ihan hurjasti. Eilen surffailin kätkösivuilla jonkun tovin ja aattelin että pitääpä perustaa ihan sinne oma profiili niin saa sitten lokivihkoihin merkkailla että löydetty on. Mä oon siskon kanssa muutaman kätkön hakenu viime talvena, mutta nyt on iskeny kova hinku päästä jatkamaan hommaa! Ja kun niitä vielä on niin paljon, niin siihen ei luulis heti kyllästyvän. Samalla näkee uusia seutuja ja saa nauttia luonnosta. Sanovat että myös ilman gps-laitetta pärjää ihan kohtuuhyvin. Yhden ystäväisen kanssa ollaankin syyskuussa suuntaamassa päiväretkelle jonnekin sopivan ajomatkan päähän ja aiotaan etsiä myös muutama jemma.

Ystävistä puheenollen, koitan aina välillä ryhdistäytyä siinä että näen ihmisiä muutenkin kuin töissä. Yhtenä hetkenä tuntuu että mä näen kaikkia liian harvoin mutta kuitenkin vkoloput on täyteenbuukattu ohjelmaa ties miten pitkälle eteenpäin. Että kyllähän tätä tekemistä ja menemistä sitten kuitenkin on. Vajaan kahden viikon päästä on ravintolapäivä. Luonnonhelman Leivonnaiset palaa taas samaan puistoon kuin viimeksi ja valmistautuu kestitsemään 200 ihmistä. :) Työpaikan keittiöstä hoituu kylmälaukut, -kallet, ottimet ja pumppikset. Mahtavaa! Toinen pöytäkin saatiin lainaksi Facebookin vaihtoringin kautta! Ihan mieletöntä sekin -noin 5min mun ilmotuksen jälkeen joku sanoi että häneltä voi tulla noutamaan! Hyviä ihmisiä löytyy.

Toissapäivänä kävin uudella kirppiksellä, siis mulle uudella, jota ystävä suositteli. Oli kyllä oikein tilavat pöydät ja parkkipaikalla paljon autoja. Melkein jo varasin pöydän mutta sitten mä tsekkailin kalenteria ja mietinkin uudestaan että miten mä pääsen sitä järjestelemään.. Joka päivä kun melkein sais käydä siivoomassa ja mahdollisesti täydentämässä. Ei parane paljon iltamenoja olla sitten muita. No, tuossa nuo matkalaukussa ja kassissa odottavat seuraavaa kohdetta. Sieltä kirpparilta sitten ihan pikkusen shoppailinkin.

Sarviksen juustokupu. En tiennyt tarvitsevani tällaista, mutta "olosuhteiden pakosta" oli ostettava. Oli meinaan semmonen meininki ettei kortilla voinut maksaa alle 10e ostoksia. Olin löytäny jo 2e helistimen (ihan puhtaasti jälleenmyyntimielessä), 2e flanelliyöpaidan (alla) ja parilla eurolla kangasta. Tämä kupu maksoi 4e ja sopii värinsä puolesta hyvin siniseen keittiöön. :) Niin ne oli sitten kympin kaupat. Meillä on ollu kotona tuommonen kun oltiin muksuja. Ei siinä kyllä mitään juustoa säilytetty vaan ehtaa voita. :)Jospa tässä tällä erää kuulumiset. Jatkuu ensi numerossa.

8 kommenttia:

 1. Tykkäykset geokätköille. Itse tein sivuille tuossa keväällä profiilin, mutta en sitten koskaan saanut aikaiseksi ensimmäisenkään kätkön etsintää. Eli mukaan saa kysellä, jos sattuisin olemaan maisemissa. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo! Laitan sulle heti viestiä josko mennään vielä tällä viikolla! :)

   Poista
 2. Hih tässä iässä... No tässä iässä, jossa ite olen täytyis jo todella katsoa mitä suuhunsa laittaa. voi hirvitys. ajattelen liikuntaa, mutten saa itseäni lähtemään. Geokätkelyä ollaan mietitty täällä myös - ja kirppispöytää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun onni on se, että saan joka päivä töissä lounaan. Muuten tää touhu olis kyllä aika heikolla tolalla. :D Ja minkä sille voi että esim pastaan on niin kovin vaikea kyllästyä? :D

   Poista
 3. Geokätköily on munkin huulilla, kovasti innostaisi ja kiinnostaisi kokeilla. Luonnossa on kiva kulkea, ja kätköillessä voisi suunnata uusille poluille.

  Kiva idea tuo teidän viikon henkilö. Meillä töissä on lähes toimintakausittain lapsilla menossa viikon henkilö- juttu tavalla tai toisella, tällä kaudella voisikin laajentaa koskemaan myös henkilökuntaa :)

  Ja ihan mielenkiinnosta ja uteliaisuudesta ohi tämän postauksen: missä hinnoissa teilläpäin rompetoreilla ja kirpuilla liikkuu arabian pomonapurkkien hinnat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten pitkälle tää kätköilyinnostus kantaa. Huomiseks on luvattu sadetta, mutta viikonlopuksi onkin sitten jo sovittu kaverin kanssa etsintäretki. :)
   Viikon henkilö olis kyllä varmasti hauska muksuillekin! :) Tarviipa laittaa kehittelyyn tämä!
   Arabian jutuista olen kyllä äärimmäisen pihalla kun en niitä keräile. Näinpä ei tuu ikinä hintojakaan kateltua.

   Poista
 4. Mitä mitä mitä? Mikähän kirppis on ollut kyseessä ja se helistinlöytökin kiinnostaa aika lailla. :D :D :D Mä pääsen EHKÄ huomenna sinne huippukirpparille (mistä puhuin sulle), ihan yllättäen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohde oli Pirkan Kirpputorikeskus. Helistin oli semmonen punanen hymynaama. :) Ilmeisesti niitä kuitenkin on jo maailma puolillaan koska esim. yhdessä lumppulan mainoksessa missä huutokaupattiin semmosta ja sinistä ni eipä tainnu punaseen tulla lopultakaan tarjouksia.
   Ja hurraa huippukirpparille! Jään jännityksellä odottamaan uutisia siitä! Me käydään huomenna teidän kylän tapahtumassa laulamassa ja siitä ehtis vielä hyvin Konttiin sen jälkeen.. ;)

   Poista