sunnuntai 18. elokuuta 2013

Ravintolapäivä 18.8

Luonnonhelman leivonnaiset palasi 3 kuukauden tauon jälkeen samalle paikalle ilahduttamaan asiakkaita. Joanna-kuoman kanssa jako oli sama kuin viimeksi, toisella makeat ja toisella suolaiset leivonnaiset. Oltiin ilmoitettu että kymmeneltä avataan. Pelipaikalle saavuttiin kuitenkin jo hyvissä ajoin. Ohikulkijat kyseli, mitä on tapahtumassa ja kauppa alkoi käydä heti kun saatiin tuotteet paikoilleen.

Toinen myyntipöytä saatiin lainaksi facebookin Vaihtoringin kautta -mahtavaa! Yks lempparikankaistani pääsi liinaksi mun pöytään. Tarjottimista toinen Ikeasta, toinen Tigeristä. Pari pliisumpaa lainasin töistä. :)


Makean puolen herkkuja. Kahden suklaan keksiä maistoin ja oli kuulkaa niin hyvää että!


Suolaisia piirakoita neljää eri sorttia. Tuoteselosteissa hyödyllisiksi havaittuja Tigerin kuviopapereita ja pienet kappaleet Uuden-Seelannin reissusta ostetun käsivoiteen pakkauspahvia. :)


Sääennusteet näytti viikolla kovasti epävakaisilta ja hiukan jännittyneissä tunnelmissa oltiin vielä päivä, pari sitten. Aamulla olikin pilvistä mutta pian pilvet kaikkos ja aurinko tuli tilalle. :) Ei pisaraakaan koko päivän aikana!

Asiakkaita riitti tasaisesti klo 10-16 välillä. Viimeiset 3 piirakanpalaa myytiin klo 15:50, kerättiin kamppeet ja lähdettiin kotia kohti. Tuottoa tuli mukavasti ja osan laitoin heti asuntosäästötilille. Mieluusti sitä leipoo 9 tuntia jos pääsee nopeammin muuttamaan unelmien rintamamiestaloon. :)

Huomenna käyn kurkkaamassa, miten on kirpparilla kauppa käynyt vkolopun aikana. Tiedä vaikka sais asuntosäästämiseen vielä sieltäkin muutaman lisäeuron.

Oikein hyvät fiilikset on nyt. :) Paljon kiitoksia ja kehuja saatiin, muutama tuttukin poikkes ja mikä parasta, ei tarvinnu kantaa kotiin muutaku tyhjät kylmälootat. :)

4 kommenttia:

 1. Mukavaa löytää ravintolapäivätunnelmiasi blogistasi! Mukavaa syksyä sinisille siville : )!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarvii itse katsella blogeista ravintolatouhuja kun ei ehtinyt muuten poiketa missään. Ehkä marraskuussa sitten katsomaan muiden tarjoiluita ihan paikanpäälle. :)

   Poista
 2. Hyvältä näytti taas! Harmi kun ei päästy tälläkään kertaa ihastelemaan ja maistelemaan leipomuksiasi. Meillä oli E:n futisturnaus, jossa menikin koko päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että jäädään nyt puolen vuoden tauolle ja seuraavan kerran sitten ensi toukokuussa leikitään leipureita. :)

   Poista