lauantai 13. lokakuuta 2012

Askarteluaarteita!

Kävin tällä viikolla vähän joulua etsimässä kaupungilla -askartelutarvikkeiden merkeissä siis. Ei mikään kovin voitokas reissu.. Toisaalta, onhan tuohon jouluun nyt vielä aikaa. Oli ajatuksen etsiä semmosia vanhan ajan joulukuvia -joko kiiltokuvia tai sitten jotain skräppipaperia. No, ei löytynyt. Sen sijaan tämmösiä tarttu mukaan;


Sinooperin vanhoja askartelulehtiä, euron kappale. Ei kyllä kovin ihmeellisiä. Joulukorttimallitkin oli suorastaan rumia! Tai jos ei rumia niin kyllä ainakin mietin, että millä kriteereillä ollaan lehteen valittu ideoita..


Kaksipuolista teippiä, tarrapaloja, tilda-kangasta (ihanaa!) ja tuommosta kohopaperia. Kankaasta oon tehny jo muutaman neulatyynyn reunuksen. Vaiks noi Sinooperin ja Sinellin kangaspalat (kuten muukin) on aika hinnoissaan, noihin neulatyynyihin niitä ei isoa kaistaletta kulu.


Nää oli kivoja! Lahjapaketeihin, joulukortteihin jne. Mielessä kävi myös tehdä joulumyyjäisiin ite suklaata (löyty siinä määrin simppeleitä reseptejä netistä et pitäis onnistua..), kääriä se johonki kivaan paperiin ja siihen tuommone tagi päälle. :) Niistä tulee kauniita. Tarvii tehdä testiannos, viedä työpaikan kahvipöytään ja katsoa mitä palautetta tulee.


Nää oli kanssa kauniita -joskaan en vielä tiiä mihin näitä laitan. :) Varoiks on hyvä olla olemassa kuitenkin. Irrotettavia erimallisia kappaleita siis.


Ylläolevat aarteet Tiimarista, jossa sielläkään ei ollu vielä kovin jouluista. Pienet puusydämet oli kivoja ja hintakin inhimillinen, 2,49e. Monesti Tiimarin tuommoset pienissä pusseissa olevat koristeet on vähän turhan arvokkaita mun makuun. Joku 3-4 koristetta voi maksaa 3e paikkeilla.. Mut tietty käyttötarkotuksetki on ihmisillä niin eri. Jos tekee ite pari joulukorttia niin riittäähän noi sitte ihan hyvin eikä hintakaan siinä kohtaa aiheuta varmaan kysymyksiä. Mut mun sarjatuotantopajassa pitää olla materiaalia paljon ja halvalla. :)


Nämä löytyi kirpparilta. Musta on oikeesti tyynyliina, josta toinen puoli kokonaan musta. Punanen puolestaan on kangaskassi. Mulla on aikomus niistäkin leikata neulatyynynreunoja. Oli niin hyviä kuoseja ja värejä että mukaan lähti. Koitin myös etsiä pikkulusikoita mut en viittiny alkaa maksaa 50snt/kpl semmosista. Tai parhaassa tapauksessa vielä enemmän. Hgissä mun vanhojen kotinurkkien kirpparilla on laatikko, jossa ruokailuvälineet maksaa 10snt/kpl. Voisinkin poiketa siellä viikon päästä kun siellä päin reissailen.
Lauantai-aamu, Treen kirppari noin klo 11, ensimmäinen hyllyväli.. "Hei äiti, toi on meidän tarhan ope!" Naapuriryhmän tyttö siellä oli ostoksilla äitinsä kanssa. Hassu yhteensattuma, etenkin kun työpaikkakin on noin 15km päässä täältä. No, siellä lenkkeillessä 2h ajan, törmäsin matkalla 2 työkaveriin ja yhteen äitiin.


Sininen parivuoteen lakana 1e (kankaan vuoksi ostin, en lakanakäyttöön suinkaan) ja paita 2e. Ei ehkä aikuisin ikinä, mut pitkähihanen ja lämpimän olonen. Oikein hyvä siis.

Kuntavaalitki lähestyy. Jo oli vaalitelttoja keskustorin reunalla! Hernekeittoa, kaffetta, esitteitä jne. Kohteliaisuussyistä otin 2 lappua kun kerran ojennettiin. Vähän vielä mietinnässä, pitäiskö äänestää. Vasta niin vähän aikaa täällä asunu että en mä tietty niitä ehdokkaita tunne yhtäkään. Ehkä mä odottelen postiluukkuun saapuvaksi lappuja ja jos sopivan ehdokkaan tietoja pompsahtaa niin sitten harkitsen. Jollekin Vihreälle mä ääneni soisin. Joo, kyllä mä äänestän. :) Kotipaikkakunnallakin on yksi Vihreä ehdokas -se on aika hieno homma! Toivottavasti saa ääniä reilusti. Vaik eipä tuo taida olla maaseudun ykköspuolue.. :/

Nyt iltapäiväkaffetta ja askarteluhommiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti