sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Sunnuntaisaalis

Aamu valkeni viluisissa tunnelmissa ja pienen kurkkukivun siivittämänä. Sen siitä saa, kun pukeutuu kaupungille lauantaina syksytakkiin eikä lämpimämpään.. Tai voi olla että virheeksi muodostui kaulaliinavalinta, joka oli ehkä sitten liian syksyinen.

Aamukahvin ohessa viimeistelin meidän partiolippukunnan toimintasuunnitelmaa vuodelle 2013. Uusia juttuja on aina kiva suunnitella. Aikomus on mennä isojen kanssa jonnekin vaellukselle. Pienempien taas toivotaan osallistuvan piirileirille. Lippukuntalehti olis myös tarkoitus tehdä. Suunnitelmantekele lähti tiedoksi muille hallituslaisille ja mä suuntasin kirppareita kohti. Eilen kävin kahdessa paikassa; Bonus-kirppis ja Fida. Tänään Radiokirppis, UFF ja Kyttälän kirpputori. Viimeisimmässä en ollu ikinä ennen käynykään. Eilen huomasin sen sattumalta kun kävelin eri reittiä kotiin, mut en sit pysähtyny kun oli kiire ruokakaupoille ja kokkaamaan.

Radiokirppikseltä löytyi seuraavat aarteet:


Ah, retrot korvikset. 0,5e. Aika löytö!Servetit 0,7e. Visiona käyttää noita ehkä joulusuklaakääreiden koristeluun.
Tilkkupussi maksoi 4e. Se oli ehkä vähän arvokas mut tässä motiivina oli jälleen kerran neulatyynyt, mikäs muu. ;)


Tämmösiä niistä muuten tulee. Tutuille vetoomus, että laittakaahan ananaspurkkeja talteen! Jokasesta oon kiitollinen. :)


3e taisi olla tämän paidan hinta. Mulla ei juuri ole ollu liiloja vaatteita, että kokeillaan nyt miten tämän kanssa synkkaa.

JA SITTEN!!

Eilen mainitsin, miten etsin semmosia vanhan ajan joulukuvia -löytämättä. No, tänään sitten kirpparilla oli pari pientä pussillista "pakettikortteja" eli siis tuollasia kortteja, joiden toinen puoli on ihan normivalkonen. Kortteja on nyt yhteensä 30 ja hintaa niille yhteensä tuli 3e! Aivan huippua! Sinellistä tai Sinooperista jos olis vastaavia löytyny 30 niin hinta olis varmaan ollu euron kappale.. Vähän riskillä kyllä ostoksen tein, koska noi oli teipatussa pussissa ja siitä näky sit tietty vaan päällimmäinen eikä niitä saanu liikuteltua siten et olis nähny enempi. Mut siis loistavia, päivän paras löytö!

UFFilta ei tarttunu mukaan mitään. Viimisestä paikasta nämä:Turkoosi tunika 1e. Kasa pikkulusikoita yht. 2e. Mä en oo ehkä niin sivistyny lusikoiden hinnan suhteen mut jo oli eri hintasia! Halvimmat sen 20snt ja kalleimmat 1,5e. Mä en semmosta merkittävää eroa niiden välillä huomannu, enkä näin ollen ollu halukas maksamaan euroa lusikasta. Nää tulee siis kuorinta-ainepurkkien kylkeen myyjäisiin. :)

Hyvä kierros oli siis tänään. Poikkesin vielä Seppälästä hakemassa semmoset lämpölegginsit ja päivän ostokset oli siinä. Ruohonjuuren ovella kävin toteamassa, että on sunnuntaisin suljettu.
Eilen puuhasin pari tuntia noiden neulatyynyjen kanssa. Tänään vois olla korttipajan vuoro. Nyt kun on noita hienoja kuviakin! Ai että! :) Askartelu vieköön mukanaan flunssan alku-olon. Pöh. En aio sairastaa.
Olen puhunut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti