maanantai 22. lokakuuta 2012

Helsinki, osa 2 ja syysloman loppu

Lupaamaani jatkoa syyslomaseikkailuun. Tigeristä on tullu yks mun lempiputiikeista! Simppeliä kun hinnat ovat tasaeuroja.
Tällä kertaa nappasin mukaan:


Pieniä pyykkipoikia. Näiden käyttötarkoitus on vielä hämärän peitossa. Tuli semmonen olo, että noihin joulutekeleisiin vois tarvita mut saa nyt nähdä. :)


Peltipurkkeja tarvii aina! Tässä kohtaa tarvitsee ja haluaa tarkoittaa samaa. Aika pieni tuo on, mutta niin on mulla pientä askartelusälääkin aika määrä. Ja mukavampi niitä tuommosissa on säilyttää kuin pakasterasioissa.
Samasta sarjasta löytyi myös pieni muistikirja.


Kaikenlaisia suunnitelmia ja muistettavia asioita on. Tällaisiin kansiin niitä kelpaa kirjata!


Tageja tuun käyttämään joulujuttuihin. Niihin tulee mm. kuorinta-aineiden käyttöohjeet ja ehkä myös joulusuklaiden tuoteselosteet. Yhdessä paketissa oli muistaakseni 15kpl ja näitä on jo kotona vähän varastossa ennestään.


Viime hetkillä, aivan kassan vieressä oli kolmella eurolla villasukkia. Mulla on yli 10 paria ja joulumuori väsää kahta seuraavaa, vaan hei -turkoosi-ruskeet kukilla!! Mukaan. :)

Kuukausittain tulee uusia tuotteita myyntiin, joten tarviipa poiketa varmaan ens kuussakin! Ylöjärvelle on aukeemassa vielä loppuvuodesta Tiger. Töistä kotiinpäin ajellessa ei reitti paljon poikkeais jos siellä joku päivä piipahtais. Hihii!


Helsinki-reissun jälkeen ajelin kotinurkille. Partion syysretki oli sunnuntaina. Metsässä oli märkää, muttei onneksi satanut meijän retken aikana. Passissa olevat hirvimiehet oli jännittävä yllätys ja esitettiin pyyntö että hillitsevät ammuskelua meidän reitin kohdilla. Laukauksia ei onneksi kuulunut. Mullakin oli niin mustaa vaatetta päällä, että aivan hirvestä olisin menny -kokoni puolesta tosin ehkä en..
Patikoitiin viitisen kilometriä, ylitettiin huteria pitkospuusiltoja, paistettiin tikkupullia (jotka kuulemma näytti kengurun vatsapusseilta) ja pidettiin pikainen syyskokous.
Napeista, helmistä ja rautalangasta sai jokainen retkeläinen tehdä itelleen avaimenperän. Tuli kivoja. :)

Retkellä vierähti melkein koko päivä. Poikkesin vielä pikaisesti kaupassa hakemassa taikataikinan aineet töihin, pakkasin autoon talvirenkaat mukaan ja lähdin ajelemaan kotia kohti. Kolmen päivän viikonloppu oli oikein hyvä. :)

Viikko alkoi jännittävissä merkeissä; lätäköihin oli tullut ohut jää ja hiekkalaatikon reunoilta sai jo rapsuttaa huurretta! Talvirenkaat alle keskiviikkona 16:30. Sen jälkeen sanon talvelle tervetuloa! :)

PeeÄs: Sinisen siiven satuja -uutiset pompsahtaa myös facebookin samannimiselle sivulle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti